Un cuplu de nemți a fost condamnat la închisoare pentru că și-a vândut fiul de 10 ani unor pedofili Actual

Un cuplu de nemți a fost condamnat la închisoare pentru că și-a vândut fiul de 10 ani unor pedofili

O femeie din Germania a primit 12 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru că și-a vândut fiul în vârstă de numai 10 ani pe darkent unor pedofili. Iată un caz atât de straniu și de revoltător încât a oripilat o țară întreagă și a ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la serviciile de protecție a copilului.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, împreună cu partenerul său, care este cu 9 ani mai tânăr, au fost acuzați de forțarea practicării prostituției, viol, abuz sexual și fizic, umilire și hărțuire în mai mult de 60 de acte. Concubinul femeii a primit 12 ani de închisoare. În afară de cei doi, alți șase bărbați, care au plătit cuplul pentru a abuza de copil au primit sentințe cu închisoarea de la 8 la 10 ani.

Mai mult decât atât, instanța a relevat faptul că faptele s-au petrecut vreme de cel puțin doi ani, timp în care mama copilului l-a amenințat pe acesta cu trimiterea la casa de copii dacă va îndrăzni să spună cuiva ce se întâmplă cu el.

Cei doi au recunoscut în fața judecătorilor că au vândut copilul către numeroși bărbați pentru astfel de atrocități și chiar au admis că l-au abuzat sexual și ei. În urma recunoașterii vinovăției lor, au primit pedepse puțin mai blânde.

Mai mult decât atât, părinții băiatului au înregistrat mai multe materiale video, care erau vândute, de asemenea, pe dark web, o secțiunea a internetului care poate fi accesată numai cu soft-uri speciale. Poliția a intrat pe fir în acest caz în urma unui denunț venit din partea unui anonim.

Detaliile șocante ale acestui caz, care a fost catalogat drept cel mai grav de acest tip din toată istoria Germaniei, au provocat reacții puternice în întreaga țară și au ridicat mari semne de întrebare asupra programelor de protecție a copilului.