VIDEO: Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață Actual

VIDEO: Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață

Emisiunea „Chefi la cuțite” a oferit publicului ultima filmare cu Răzvan Ciobanu înainte de tragicul accident.

Răzvan Ciobanu a participat la emisiune cu doar șase zile înainte de accidentul mortal din județul Constanța. Mai exact, pe data de 23 aprilie, Răzvan a fost invitatul special al ediției și a participat în etapa jurizărilor pe nevăzute.

Cei trei chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost plăcut surprinși de preparatul pregătit de către designer, și anume plăcintă cu iaurt. Aceștia i-au oferit trei cuțite fără să știe cine se află în spatele ușilor. Rețeta a învățat-o de la mama sa, pe care a sunat-o în timpul emisiunii pentru a-l ajuta cu gătitul.

”Nu știu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe maica-mea cândva să o întreb dacă pot să prajesc cartofii în ulei de masline. Acum fac singurul lucru pe care știu să îl prepar: o plăcintă cu iaurt. Tata mânca numai lucrul ăsta. Fac atât de rar plăcinta asta că uit, așa că mereu o sun pe mama, cum am făcut și acum”, i-a povestit designerul Ginei Pistol, prezentatoarea emisiunii.

sursă

Ancheta se va încheia curând

După difuzarea emisiunii „Chefi la Cuțite”, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu a fost prezentă în platoul „Xtra Night Show” pentru a vorbi despre ancheta privind decesul designerului.

„Ancheta s-a desfășurat cu un profesionalist, spun eu, ieșit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ trei săptămâni pe perioada de vară. Dar în rest, ancheta chiar s-a făcut și s-a făcut cum trebuie. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri, oamenii au muncit,” a dezvăluit în direct Laura Vicol, avocata familiei.

Aceasta a anunțat că ancheta se va încheia în curând, iar toate detaliile legate de accident vor fi făcute publice.

„Mai este foarte puțin, câteva zile, și se închide ancheta. Am emoții acum ca mă uit la el și nu îmi vine să cred că l-am auzit din nou. A mers greu pentru că am eliminat toate pistele din jur. S-au închis toate pe care am umblat. Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”, a mai spus Laura Vicol.

Mesaj emoționant de la mama lui Răzvan Ciobanu

La cinci luni după teribilul accident, Elena Ciobanu, mama lui Răzvan, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook despre moartea fiului său.

”Oamenii nu mor. Ei se mută în stele și în inimile celor care îi iubesc. Când ne este dor, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată acasă la noi. Se așează pe prispa gândurilor, a dorurilor și ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenți, chiar îi putem simți”, este mesajul postat de mama lui.

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, într-un accident de mașină ce a avut loc în luna aprilie, în județul Constanța. Creatorul de modă se întorcea de la o petrecere pe litoral, conduncând cu viteză mare și fără centura de siguranță. Trupul său a fost găsit lângă mașină, autovehiculul aparținând unui prieten din Călărași.

Sursă foto