VIDEO Joaquin Phoenix, moment stânjenitor în timpul unei emisiuni live Actual

VIDEO Joaquin Phoenix, moment stânjenitor în timpul unei emisiuni live

Joaquin Phoenix, actorul din filmul „Joker”, a avut parte de un moment jenant în timpul unei emisiuni live, deoarece a fost difuzat un filmuleț privat de pe platourile de filmare.

Actorul nominalizat la Oscar a fost invitat marți seară la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”. În timpul interviului, prezentatorul a prezentat câteva imagini de pe platourile de filmare, în care protagonistul a fost surprins înjurând nervos un operator.

„Șoptești într-una, taci dracului, frate! Încerc să găsesc ceva real aici!”, a spus Joaquin Phoenix în filmare. „Scuze, nu e mare lucru. Dar, de fapt, cam este. Ştiu că tu ai pornit chestia cu Cher, Larry. Crezi că e amuzant să faci mişto de mine? De parcă sunt o divă?”, a continuat actorul, după care s-a ridicat de pe scaun și a plecat din platou.

Joaquin s-a arătat foarte deranjat de faptul că acel moment a fost făcut public, ba chiar a menționat că „ar fi trebuit să fie privat”. Totuși, el a încercat să explice situația, deși își găsea cu greu cuvintele, simțindu-se vizibil jenat și inconfortabil.

„Uneori lucrurile devin tensionate pe platourile de filmare, sunt mulți oameni într-un spaţiu mic şi încerci din răsputeri să te agăţi de ceva. Aşa că te poţi enerva”, a declarat actorul, după care l-a rugat pe moderator să schimbe subiectul.

Filmul „Joker” urmărește evoluția unui bărbat pe nume Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), un comediant depresiv care devine un personaj malefic, lucru ce îl face fericit. Din distrubiție fac parte și Robert De Niro, Brian Tyree Henry și Zazie Beetz, pe care îi veți putea urmări în cinematografe începând cu 4 octombrie.

Sursă foto