Zsa Zsa, o femelă de buldog englez, este cel mai urât câine din lume Magazin

Zsa Zsa, o femelă de buldog englez, este cel mai urât câine din lume

O cățelușă din rasa buldog a obținut titlul de cel mai urât câine din lume la cea de-a 30-a ediție anuală a World’s Ugliest Dog Contest 2018 din Petaluma, California.

Zsa Zsa este din Anglia și re nouă ani. Acesta a fost primul ei concurs, în finală învingând alți 14 câini aflați în competiție. Pe lângă marele trofeu, ea a câștigat și un cec în valoare de 1.500 de dolari, dar și o călătorie la New York, unde va avea o apariție în emisiunea „Today’s Show” de pe postul TV ABC.

Pe locul doi s-a aflat Scamp, un terrier cu coafură de tipul „dreadlock”, în timp ce ultima poziție a podiumului a fost ocupată de Josie, un câine chinezesc cu moț.

Anul trecut, titlul de cel mai urât câine din întreaga lume a fost câștigat de Martha, o femelă din rasa mastiff napoletan, ce cântărește 56 de kilograme.

Organizatorii concursului au declarat că mulți dintre patrupezii participanți au fost salvați din adăposturi sau crescătorii de câini. Ei speră ca această competiție să atragă atenția asupra importanței adopțiilor, în ciuda imperfecțiunilor fizice pe care le au unii câini.

(sursă foto: thestar)