3 Motive pentru care unii oameni nu-și găsesc jumătatea Actual

3 Motive pentru care unii oameni nu-și găsesc jumătatea

Motivele pentru care unii oameni nu-și găsesc jumătatea sunt variante, dar țin în mare parte de felul în care percep viața și de felul în care se comportă.

În jurul nostru, am văzut sau am auzit de persoane care se plâng că nu-și găsesc jumătatea Mulți dintre aceștia nu vor însă să accepte că lucrurile nu „se leagă” tocmai din cauza lor. Iată cele 3 motive din cauza cărora unii nu au noroc în dragoste:

1. Le lipsesc abilitățile sociale

Aceste persoane sunt de regulă stângace, nu știu să abordeze sau să arate simpatia față de cineva.

2. Au așteptări nerealiste

Exista persoane de sex feminin care așteaptă un prinț care o să le iasă în cale venind pe un cal alb, sau caută persoane care au potențial financiar ridicat, sunt educate și fac sport regulat. Pe de altă parte sunt bărbați care vor să se întâlnească doar cu o femei de talia Mădălinei Ghenea sau Angelinei Jolie. Majoritatea preferințelor acestor oameni, pe lângă că sunt nerealiste, sunt și superficiale. De aceea eșuează în a-și găsi parteneri și sunt mereu singuri.

3. Sunt persoane toxice

Există și categoria de persoane care au probleme emoționale. Aceste persoane trebuie întâi să lucreze la vindecarea traumelor, iar ulterior să înceapă să caute persoana alături de care vor să-și petreacă restul vieții.

4. Mândria

Unele persoane cred că sunt prea frumoase sau prea deștepte și își găsesc greu pe cineva care să se ridice la „nivelul” lor. Acest tip de persoană crede că are mereu dreptate, că i se cuvine orice și că cealaltă persoana este cea care trebuie să depună efort pentru ca relația să funcționeze. Chiar dacă își găsesc ușor un partener, sfârșesc prin a fi tot singure datorită mândriei puternice care îl împiedică pe cel de lângă să poată avea o relație sănătoasă cu acea persoană.

A alege să fi singur este până la urmă o decizie persoană și ok. Dar dacă cel singur tânjește după o relație și nu-și găsește persoana potrivită din cauza problemelor sale, este clar că trebuie lucreze la el. Este imperios necesar să devină o persoană mai bună. Cineva care este bine educat, respectos și de bun simț, nu are cum să nu-și găsească o persoană care să-l iubească.

Citește și Cum putem să trăim până la vârsta de 100 de ani?

Sursa foto