5 Idei De Afaceri Online Actual

5 Idei De Afaceri Online

Iată câteva idei de afaceri online.
Un lucru observat deja de majoritatea populației este reprezentat de puterea de dezvoltare a online-ului, până și în zona României. Cu toate acestea, majoritatea consumatorilor de social media continuă sa dea scroll pe rețelele de socializare fără să știe că acest lucru le poate aduce și profit. Așadar, în continuare, îți vom prezenta 5 idei de afaceri dezvoltate online prin care poți câștiga venituri.

 1. Freelancer
  Dacă îti place să promovezi produse, servicii sau afaceri, totdată având o imaginație bogată când vine vorba de idei noi, poți încerca publicitatea online pentru anumite comapanii. De exemplu, există aplicații precum fame up, unde diferite firme postează ce ar dori acestea de la un viitor colaborator (poze, video-uri, review-uri, stories cu produsul, conținutul fiind postat pe canalul freelancer-ului de comunicare), în schimbul unei anumite sume de bani.
 2. Blog Online
  Blog-urile online sunt din ce în ce mai populare în rândul populației cu o vârstă cuprinsă între 15-45 de ani. Prin intermediul lor poți împărtăși de la experiențe, amintiri, fashion, până la povești, review-uri sau chiar poze. Toată această activitate îți va putea aduce venituri prin abonamente de tip e-mail sau chiar prin firmele ce vor dori publicitate și expunere pe pagina ta.
 3. Tik Tok
  Platforma tik tok nu cred că este una necunscută pentru prea multa lume, însă puțini știu că se pot produce sume frumoase de bani prin intermediul acesteia. Se foloseste deseori la promovarea produselor și a serviciilor prin videoclipuri scurte, care devin virale. O altă variantă este reprezentată de live-urile urmate de donații, meciuri sau chiar provocări amuzante între participanții la transmisiunea în direct.
 4. Magazin online
  Chiar dacă pare complicat, garantăm că nu este. Oricine poate deschide un site prin intermediul căruia să vândă produse. Un exemplu este reprezentat de produsele de make-up, îngrijire corporală, dar și produsele personalizate. Afacerile de acest gen necesită un distribuitor de la care se achiziționeaze stocuri mici de produse, la un preț de en gros, ca mai apoi ele să fie vândute mai departe cu un adaos comercial. Costurile sunt minime, iar profitul veți vedea că este unul satisfăcător.
 5. Marketing afiliat
  În cazul în care cercul tau de cunoștinte este unul mai numeros, poți începe sa faci ceea ce se numește marketing afiliat, adică promovarea printr-un link cu cod propriu al unui produs sau serviciu pentru o anumită companie, în schimbul unui procent ( 1-10%) din prețul produsului/serviciului respectiv. Aceste promovări se fac pe platformele proprii de socializare, iar veniturile depind direct de numărul beneficiarilor proveniți prin intermediul tău.

Citește și Revista National Geographic a dispărut de la chioșcurile de ziare.

Sursa foto