5 modalități prin care să recunoaștem personalitate cuiva Actual

5 modalități prin care să recunoaștem personalitate cuiva

Vă prezentăm 5 modalități prin care să recunoaștem personalitatea cuiva cu care interacționăm.

1. Viteza de vorbire

Viteza cu care o persoană vorbește poate dezvălui o mulțime de lucruri despre ea. Dacă viteza de vorbire este mare, poate fi vorba despre o persoană care face lucrurile foarte eficient, dar de cele mai multe ori este și nerăbdătoare. Viteza lentă de vorbire ne spune despre persoana respectivă că face lucrurile mai organizat, dar uneori și mai ezitant.

2. Stilul vestimentar

Hainele pe care le poartă pot dezvălui multe despre personalitatea persoanei pe care vrem să o analizăm. În funcție de preferința pentru culori putem să ne facem o imagine despre ea. Culoarea roșie, reprezintă pasiune și nerăbdare. Albastrul reprezintă calmul și melancolia. Îmbrăcarea mai lejeră indică o mentalitate foarte tânără, în timp ce îmbrăcarea mai formală indică mai multă maturitate.

3. Comentariile de la prieteni

Comentariile unui prieten sunt cele mai directe și mai pertinente atunci când intrăm într-un nou colectiv. Ascultându-i pe prietenii ei, ne putem facem mai repede o părere despre acea persoană.

4. Obiceiuri conversaționale

Dacă o persoană îi întrerupe în mod obișnuit pe alții sau face alte lucruri atunci când celălalt vorbește, arată că aveam lângă noi o persoană autonomă.

5. Hobby-uri

Cei timizi au în general ca hobby pictura, muzica sau lectura. Cei deschiși sunt pasionați de sporturi în echipă, să înoate, să danseze etc.

Sursa foto

Citește și Cele mai mari minciuni pe care ni le spune societatea