A murit Jeremy Bulloch, actorul care l-a jucat pe Boba Fett din Star Wars Actual

A murit Jeremy Bulloch, actorul care l-a jucat pe Boba Fett din Star Wars

Jeremy Bulloch, actorul britanic care l-a jucat pe Boba Fett, vânător de recompense din Star Wars, a murit, informează BBC. Acesta avea vârsta de 75 de ani. Decesul a fost cauzat de niște „complicaţii medicale care i-au agravat starea de sănătate, mai ales după mai mulţi ani de luptă cu maladia Parkinson”, potrivit unui mesaj publicat pe site-ul său.

Jeremy Bulloch a avut o carieră frumoasă. A fost îndrăgit și a interpretat roluri în filme și seriale celebre, cum ar fi: Star Wars, James Bond, Doctor Who, Summer Holiday sau Robin of Sherwood.

Vestea tristă a fost făcută de agentul său: „Anunțăm cu tristețe moartea actorului Jeremy Bulloch. A murit liniștit, în spital, înconjurat de familia sa. Jeremy a avut o carieră lungă și fericită de peste 45 de ani. A fost devotat soției sale, celor trei fii și celor 10 nepoți cărora le va lipsi foarte mult. Cerem să le fie respectată viața privată în acest moment atât de dificil”.

Pe contul de Twitter oficial al francizei Star Wars a fost publicat un mesaj de condoleanțe: „Va rămâne în memoria noastră nu doar pentru interpretarea iconică a legendarului personaj, dar și pentru spiritul său cald și generos care au devenit o parte importantă a bogatei sale moșteniri”.

Colegii din seria Star Wars, printre care printre care Mark Hamill (Luke Skywalker) și Billy Dee Williams (Lando Calrissian), au transmis mesaje de condoleanțe prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va fi difuzat online.

Sursa foto