<strong>Adevărul despre îmbătrânire pe care mulți oameni îl ignoră</strong> Actual

Adevărul despre îmbătrânire pe care mulți oameni îl ignoră

  • Procesul de îmbătrânire nu înseamnă doar riduri și piele lăsată: oasele și mușchii își pierd din volum, contribuind la schimbarea aspectului nostru fizic. Acest lucru se întâmplă, din păcate, mai devreme pentru femei.
  • Colagenul este principala proteină structurală a diferitelor țesuturi conjunctive, cum ar fi pielea, oasele, cartilajele și tendoanele și a fost utilizat pe scară largă în industria medicală și alimentară. Producția de colagen scade pe măsură ce îmbătrânim, ceea ce duce la apariția ridurilor și la pierderea elasticității pielii. De aceea, există un interes atât de mare pentru produsele care conțin colagen. O modalitate bună de a crește colagenul din organism este să consumăm anumite suplimente. Există dovezi științifice că acestea chiar funcționează. Unul dintre produsele cele mai folosite este pudra de colagen care se poate consuma dimineața, cu cafea, sau la prânz cu supa.
  • Nimic nu funcționează dacă nu depunem și efort. Nu putem opri îmbătrânirea, acesta este un lucru cert. Putem însă întârzia procesul. Cum putem face asta? Prin implementarea obiceiurilor sănătoase, de care trebuie să ne ținem cu sfințenie. Consecvența este mai importantă decât orice. Anii în care am făcut exerciții fizice, ne-am alimentat sănătos, am folosit protecție solară și alte produse de îngrijire a pielii sunt ceea ce ne va face să obținem rezultate pe termen lung. Nu vă lăsați păcăliți, produsele anti-îmbătrânire despre care se susține că dau rezultate rapide, nu funcționează. Nu pierdeți timp și bani cu acestea.
  • Timpul petrecut alături de persoanele dragi și, în general, să fii îndrăgostit te ține tânăr pentru mai mult timp. Știu că sună anecdotic, dar nu este. Dragostea este forța care mișcă totul. Stimulează creierul să elibereze diferiți hormoni și neurotransmițători care ajută sistemul cardiovascular și imunitar. Important de reținut: dragostea este pretutindeni; poți iubi un sport, un hobby, natura, animalul tău de companie etc.

Citește și Somnul, unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții

Sursa foto