Apple a lansat noile iMac-uri și iPad-uri Business

Apple a lansat noile iMac-uri și iPad-uri

Apple Inc a lansat o gamă nouă de computere, un serviciu de podcast cu abonament și dispozitive pentru găsirea obiectelor pierdute, transmite Reuters. Compania semnalează extinderea continuă a liniei sale de produse. De asemenea, se adresează publicului care vrea să lucreze de acasă.

Apple a prezentat o versiune mai subţire a computerului iMac, cu o grosime de 11,5 milimetri și un ecran de 24 de inchi (61 de centimetri). Procesorul central al cmputerului este proiectat de Apple. iMac-urile vor fi disponibile în șapte culori, iar prețul de pornire este de 1.300 de dolari.

Noul iMac are un display Retina de 24-inchi 4.5K, cu margini mai înguste și 11,3 milioane de pixeli. De asemenea, este integrată tehnologia True Tone. Aceasta reglează automat temperatura culorii pe măsură ce mediul se schimbă. Astfel, experiența de vizionare este mult mai naturală.

Alternativa pentru laptopurile și desktopurile tradiționale este noua tabletă lansată, iPad Pro. Aceasta dispune de același procesor proiectat de Apple pentru noile iMac-uri. Este cel mai puternic și avansat iPad Pro de până acum, depășind limitele a ceea ce este posibil pe iPad. Dispune de un nou ecran Liquid Retina XDR, ceea ce oferă o experiență vizuală uimitoare.

Sursă foto

Prețul de pornire pentru iPad Pro de 11-inchi începe de la 799 de dolari, iar pentru iPad Pro de 12,9-inchi începe de la 1.099 de dolari.

Pe lângă toate acestea, Apple a venit cu o noutate absolută – conceptul AirTags. Este un accesoriu care se poate atașa obiecte personale care pot fi pierdute (cheilor, genților), pentru a fi localizate cu ușurință prin accesarea platformei Find my Network.

Citește și Apple a fost liderul pieţei de smartphone-uri în ultimul trimestru.

Sursa foto