<strong>Avantajele pe care le au femeile cu șoldurile late</strong> Actual

Avantajele pe care le au femeile cu șoldurile late

Deși sunt femei care consideră șoldurile late un dezavantaj, nu este nici pe departe adevărat, șoldurile late oferă femeilor multe avantaje în raport cu cele care sunt mai slăbuțe.

În zilele noastre, marea majoritate a fetelor își dorește să aibă șoldurile mari. Asta deoarece bărbaților le plac fetele cu șoldurile mari și cu fundul bombat. Vedetele internaționale despre care se vorbește cel mai mult și care întră în aceasta categorie sunt Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Anveshi Jain, apreciate în special pentru formele lor voluptoase.

Pe lângă faptul că oferă un aspect sexy, șolduri mari au și multe alte avantaje. Astăzi vom prezenta câteva dintre aceste avantaje.

Șoldurile late sunt frumoase și atractive

Femeile care au șoldurile mari sunt mult mai atractive. În zilele noastre acestea reprezintă un puternic semn de frumusețe. Sunt studii care arată că bărbații se îndrăgostesc mult mai ușor de o femeie cu șoldurile late.

Previn bolile de inima

Potrivit cercetătorilor de la Harvard Medical School, grăsimea de pe șolduri și coapse le poate proteja pe femei de bolile de inimă și de diabet. Deci, pe lângă faptul că oferă una aspect sexy, șoldurile late pot preveni și anumite boli.

Copiii unor astfel de femei au un IQ mare

Într-o cercetare recentă s-a constatat că femeile care au șolduri mari au și copii cu un IQ mare. Responsabile pentru acest lucru sunt grăsimile Omega-3 prezente la un nivel mai ridicat în corpul femeilor cu șoldurile mari. Aceste grăsimi ajuta la o dezvoltare mai bună a creierului.

Protejează de diabet

Potrivit unui studiu, femeile cu șolduri mai mari au un nivel mai scăzut de colesterol și sunt mai predispuse să producă hormoni care metabolizează zahărul. Prin urmare, femeile cu fese mai mari au mai puține șanse de a face diabet.

Blugii nu se lărgesc niciodată

Femeile cu șoldurile mari au avantajul de a nu avea niciodată mari probleme în a cumpăra blugi. Cele mai multe fete își doresc să poarte blugi slim, astfel găsirea unei perechi perfecte de blugi necesită timp. Șoldurile mari rezolvă repede această problemă, umplu blugii și astfel materialul va sta perfect întins pe picior și va scoate formele în evidență.

Citește și Testosteron – Cum să crești în mod natural nivelul testosteronului în corp.

Sursa foto