Cum să intri în Berghian, cel mai faimos club din lume Actual

Cum să intri în Berghian, cel mai faimos club din lume

Văzut ca un paradis exclusivist și elitist al muzicii techno, Berghain, aflat în Berlin, este unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din lume. Această faima se datorează faptului că nu oricine poate intra în club. Mai mult de atât, nimeni nu știe exact ce este de făcut pentru a primi acces înăuntru.

Sven Marquardt este faimosul gardian care păzește intrarea clubului Berghain și care selectează clientela. Dacă ar exista reguli clare și o politică a accesului, atunci toată lumea ar putea să intre – și asta e împotriva a tot ce reprezintă clubul.

Berghain
Sursă foto

Cei care reușit să intre în club au fost foarte impresionați de calitatea sunetului și au povestit că la intrare li se lipește un sticker pe camera telefonului, deoarece nimeni nu are voie să facă poze înăuntru.

Dacă vrei să petreci cu adevărat după sfârșitul izolării, iată câteva sfaturi despre cum ai putea să intri în Berghain.

Află ce DJ cântă în seara respectivă

Există două întrebări adersate frecvent clienților la intrarea clubului Berghain. Prima este „Câte persoane sunteți?”, iar cea de-a doua este, de obicei, „Pentru ce DJ ați venit în seara aceasta?”. Dacă nu ppți numi cel puțin unul dintre DJ-urile care vor fi prezenți, atunci este foarte probabil să fii respins.

Alege cel mai bun moment în care să te duci

Există anumite momente ale zilei în care ai șanse mult mai mari să intri în Berghain. Sâmbătă seară sau duminică dimineață, când cozile sunt foarte lungi, este mult mai probabil să fii refuzat. Așadar, vă recomandăm să încercați duminică dimineața devreme sau sâmbătă noapte, însă la o oră târzie. Petrecerea ține de vineri până luni.

Îmbracă-te confortabil

Clubul este destinat iubitorilor de muzică tehno și persoanelor pasionate de viața de noapte. Acest gen de persoane nu sunt interesate să poarte cele mai la modă haine, ci să fie îmbrăcați în ceva confortabil în care se pot distra cel puțin 12 ore.

Nu te îmbăta înainte de a intra în club

Dacă vrei să intri în Berghain, nu exagera cu băutura înainte de a ajunge. Dacă ești foarte beat cât timp aștepți la coadă, este foarte probabil să fii respins.

Chiar dacă ai fost respins, mai încearcă

Uneori nu este vina ta că nu ai fost lăsat înăuntru, ci poate clubul era deja plin. Așa că nu îți pierde niciodată speranța că vei fi acceptat înăuntru.

Citește și: Cum a supraviețuit Holocaustului o familie de români

Sursă foto