Câți iubiți a avut Andreea Raicu? Actual

Câți iubiți a avut Andreea Raicu?

Câți iubiți a avut Andreea Raicu? Iată lista bărbaților cu care s-a iubit frumoasa prezentatoare TV.

Andreea Raicu (46 de ani) ne arată că trecerea timpului nu i-a afectat deloc frumusețea, dovadă în acest sens sunt numeroșii bărbați care o curtează și astăzi. De-a lungul timpului a avut o mulțime de proiecte personale care i-au scos în evidență și alte calități nu doar cele exterioare, astfel, a dovedit că nu este doar o femeie extrem de frumoasă, ci și inteligentă. Singura problemă căreia nu i-a găsit încă soluție este măritișul. Deși a avut mai multe relații cu bărbați cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, toate s-au dovedit a fi nepotrivite pentru ea.

Dintre relațiile cu bărbați celebri, cea mai lungă a fost cu Tudor Chirilă. Relația dintre cei doi a durat aproximativ 5 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006 și de-a lungul celor 5 ani au avut mai multe certuri, despărțiri și împăcări, urmând ca în anul 2011 să pună capăt relației. Deși toată lumea îi vedea ca fiind făcuți unu pentru celălalt, realitatea a fost alta.

Altă relație care a atras privirile presei din România a fost relația prezentatoarei cu celebrul fotbalist, pe atunci jucător la Ajax Amsterdam și component de bază al echipa națională a României, Cristian Chivu. Povestea lor de dragoste a început la o petrecere de revelion la care au participat invitați de un prieten comun. La acea vreme Cristian era unul dintre cei mai râvniți bărbați, iar Andreea deși era cu 3 ani mai mare decât el, era extrem de faimoasă datorită carierei din televiziune. Idila dintre cei doi s-a terminat destul de repede, motiv fiind unul cât se poate de normal, distanța. Andreea locuia la București, iar Chivu la Amsterdam. Pentru că nici unul nu a putut să renunțe la carieră, relația s-a sfârșit.

Cea mai scurtă relație pe care a avut-o cu un bărbat celebru a fost cea cu tenismenul Horia Tecău. Relația dintre cei doi a început în 2012, iar după 2 luni locuiau deja împreună. Doar că, și de data aceasta, distanța și carierele au fost cele care i-au împiedicat să aibă o relație fericită. Relația cu Tecău a durat mai puțin de un an de zile.

Deși nu a avut noroc în dragoste până acum, vedeta nu se dă bătută și susține că își dorește o relație stabilă cu un bărbat cu care să-și întemeieze o familie. Andreea a ținut să sublinieze că „își dorește„ o relație, nu că „are nevoie” de una, ceea ce înseamnă că cel ales nu va fi primul care îi iese în cale, ci cel care are anumite calități.

Astăzi, Andreea nu mai apare la TV, dar este în schimb foarte activă pe rețelele sociale unde își promovează colecția de haine și bijuterii și participă la o mulțime de conferințe, majoritatea cu tematică motivațională.

Citește și Tom Hanks – următorul James Bond.

Sursa foto