Tom Hanks – următorul James Bond Actual

Tom Hanks – următorul James Bond

Din luna februarie a acestui an au apărut speculații conform cărora producătorii celebrei serii ar căuta pentru rolul lui James Bond un personaj iconic, iar cel mai menționat nume a fost cel a lui Tom Hanks.

La un moment dat, fiecare actor de sex masculin visează să joace rolul deja celebrului James Bond. Zvonurile conform cărora Daniel Craig ar urma să părăsească rolul 007, i-a făcut deja pe numeroși actori de sex masculin să se gândesc că ar putea juca rolul respectiv.

Întrebarea aflată pe buzele fanilor celebrei serii este următoarea: ar fi Tom Hanks actorul potrivit pentru a juca rolul principal în cel de al șaptelea film James Bond? Popularitatea lui Hanks la Hollywood este în creștere. De la începutul anilor 2000, s-a remarcat prin interpretarea rolurilor în filme precum Phillips (2013), Bridge of Spies (2015) și Sully (2016), iar din punct de vedere comercial este, de asemenea, în creștere. Ar avea practic toate calitățile pentru a fi noul 007.

Criticii de film spun că există trei motive pentru care Tom Hanks ar fi potrivit pentru a juca rolul lui James Bond. Ar apărea ideea conform căreia Bond este o persoană în evoluție: un american de 66 de ani precum Hanks ar fi perfect pentru asta. Al doilea motiv este că niciun alt actor nu ar putea fi la fel de cool, enigmatic sau de sofisticat ca Hanks. Iar al treilea motiv este că i-ar oferi lui Tom Hanks ocazia de a juca atât un iubit, cât și un agent secret, roluri pe care le-a mai interpretat și a făcut-o foarte bine.

Zvonul conform căruia Hanks ar putea fi noul James Bond a provocat o frenezie pe internet. Rețelele sociale au fost din nou inundat de numeroase comentarii despre acest zvon. Fanii lui Tom Hanks au creat chiar și pagini de Facebook intitulate „vrem ca Tom Hanks să fie următorul James Bond” sau „Numele lui este Hanks. Tom Hanks!”.

Zvonurile că Tom Hanks va prelua rolul în următoarea perioadă circulă de ceva timp și după cum bine știm, nu iese fum fără foc. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm deznodământul și chiar să-l vedem pe Tom interpretând celebrul rol, suntem convinși că i s-ar potrivi mănușă.

Citește și Fiica pe care Steve Jobs a renegat-o: Greutățile Lisei Brennan-Jobs cu moștenirea tatălui său.

Sursa foto