<strong>Ce fac astăzi actorii din celebrul serial La Bloc</strong> Actual

Ce fac astăzi actorii din celebrul serial La Bloc

Ce fac astăzi actorii din celebrul serial La Bloc? Află cu ce se ocupă și prin ce țări au ajuns celebrii actori din serialul românesc.  

Actorul Tudorel Filimon, cel care l-a interpretat pe nea Popa, a decis să povestească despre foștii săi colegi și cum reușesc să se întrețină în aceste zile. El însuși o duce o viață destul de grea din lipsa banilor, iar pe unii dintre colegi nu i-a mai văzut de cel puțin zece ani. Cel mai des vorbește cu fostul său „angajator”, Emil Mitrache, cel care îl interpreta pe Americanu. Emil este în momentul de față ghid turistic la noi în țară, o meserie destul de epuizantă și care îi ocupă mult timp. El îi preia pe turiștii care vin la noi în țară, îi ajută să-și găsească cazare și le arată România. Este o activitate care îi place și care îl ajută să se întrețină.

Dragoș Moștenescu, actorul care juca rolul lui Costel Jurcă a plecat din România și își încearcă acum norocul în Anglia. Din câte se pare, Dragoș a plecat în Anglia cu întreaga familie pe care o întreține din stand-up, pe care îl practică în barurile din Regatul Unit. Nea Popa susține că nu l-a mai văzut pe Dragoș de cel puțin zece ani. Popică apreciază curajul acestuia și îl încurajează mai mereu când apucă să vorbească la telefon. În Anglia, concurența este acerbă, iar traiul de zi cu zi este mult mai scump acolo decât aici, la noi în țară.

Iar despre sine, Nea Popică zice că se descurcă foarte greu cu banii. Singurii bani pe care îi încasează sunt ce pe drepturile de autor de la serialul La Bloc. Doar că aceștia vin de două ori pe an și nu îi ajung încât să ducă o viață liniștită.

Cel mai bine din echipa La Bloc se pare că o duc fetele. Dana Rogoz și Laura Cosoi postează destul de des poze din vacanțele exotice în care merg. Ambele sunt căsătorite, au copii și nu duc grija traiului de mâine. Ambele au situații financiare bune.

Cine se gândea vreodată că unii dintre actorii din serialul care a avut atâta succes nu vor avea din ce să trăiască. De admirat este faptul că nu se dau bătuți și fac eforturi mari pentru a duce o viață decentă.

Citește și Motivul pentru care Brad Pitt mestecă gumă.

Sursa foto