Motivul pentru care Brad Pitt mestecă gumă Actual

Motivul pentru care Brad Pitt mestecă gumă

Brad Pitt a ajuns să facă obsesie pentru gumă de mestecat. Motivul pentru care mestecă regulat gumă este că aceasta îi modelează fața, îi scoate în evidență trăsăturile.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Brad Pitt este un bărbat extrem de frumos. Desigur, genetica joacă un rol important când vine vorba despre aspectul lui fizic. Dovadă în acest sens este faptul că nici Pitt și nici unul dintre frații săi nu arată rău. Genetica nu este însă de ajuns. Timpul trece și semnele îmbătrânirii încep să își facă simțită prezența. Este știu faptul că Brad Pitt depune mai mult efort în a-și menține aspectul fizic decât cei mai mulți dintre cei care sunt de o seamă cu el. Dacă îl comparăm pe Pitt cu fratele său, de exemplu, o să ajungem la concluzia că Brad are un trăsături mult mai bine conturate, în timp ce fratele său are o față mai rotundă, mai puțin definită.

Care este secretul lui Brad Pitt?

A mestecat mai tot timpul gumă. Pitt mestecă gumă în mod regulat de aproape patruzeci de ani. Acest obicei i-a definit mușchii maxilarului și i-a ars practic toată grăsimea de pe față, scoțând în evidență trăsăturile sale fabuloase și în același timp dându-i acel aspect ascuțit, cizelat, care le face pe femei să „leșine” de admirație când îl văd. De asemenea, are o dietă extrem de sănătoasă. Să nu mai vorbim de antrenamentele intense pe care le face într-un mod regulat.

Mestecatul gumei este ceva ce îl caracterizează pe Pitt. Niciuna dintre vedetele masculine de la Hollywood nu a fost surprinsă mestecând atâta gumă, ani de-a rândul. Acest obicei i-a dat chipului și maxilarului o formă pe care alții nu l-au putut obține nici cu operații estetice.

Brad Pitt nu arată deloc rău pentru un bărbat care  se apropie de vârsta de șaizeci de ani. Maxilarul lui Brad Pitt este „bijuteria” care îl scoate în evidență când este comparat cu alți bărbați, este cireașa de pe tort care îi face atractivitatea perenă.

Citește și Warren Buffett mănâncă aproape zilnic de la McDonald’s

Sursa foto