Warren Buffett mănâncă aproape zilnic de la McDonald’s Actual

Warren Buffett mănâncă aproape zilnic de la McDonald’s

Warren Buffet mănâncă aproape zilnic de la McDonald’s și a ajuns la înaintata și frumoasa vârstă de 92 de ani.

După cum probabil cei mai mulți dintre noi știu, la McDonald’s este o mâncare extrem de nesănătoasă. Astfel, primele întrebări care ne vin în minte când citim această știre sunt: De ce nu este Warren Buffett obez? Cum de a ajuns să trăiască atât de mult dacă mănâncă atât de prost?

Cert este că Warren Buffett a declarat recent că a mâncat și că mănâncă la McDonald’s aproape în fiecare zi. Există desigur câteva motive pentru care consumul regulat de mâncare de la fast-food nu te face nesănătos sau obez. În primul rând, trebuie să avem în minte că organismul și metabolismul fiecărui om este diferit și că ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta. În plus, Warren Buffett a declarat că are o dietă concepută special pentru el de un nutriționist, care include o mulțime de fructe și legume pe lângă principalele mese de la McDonald’s.

Nu contează atât de mult ceea ce mănânci, ci cât de mult mănânci și cât de activ ești. Celebrul magnat american (92 de ani) este cunoscut, în special, pentru abordarea sa grijulie și disciplinată în domeniul investițiilor care s-a aplicat și în viața sa personală. Se pare că face sport regulat și este activ pe tot parcursul zilei, mergând adesea câțiva kilometri în timp ce se ocupă de afacerile sale.

În cele din urmă, moderația este cheia care îi permite să mănânce tot ceea ce își dorește. Chiar dacă mâncarea de la McDonald’s este bogată în calorii, grăsimi și sodiu, poate fi savurată fără probleme, cu moderație, ca parte a unei diete echilibrate.

Astfel, putem să concluzionam simplu. Chiar dacă pare o surpriză ca cineva ca Warren Buffett să consume fast-food în mod regulat și să mențină totuși o greutate și un aspect sănătos, există mai mulți factori care contribuie la aceste lucruri. Este vorba în primul rând de genetica, apoi stilul de viață și dieta. De asemenea, trebuie specificat faptul că nevoile nutriționale ale fiecăruia sunt diferite, iar ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta.

Citește și Adevărul despre burgerii de la McDonald’s.

Sursa foto