<strong>Cele mai bune exerciții fizice pe care trebuie să le faceți de trei ori pe săptămână</strong> Actual

Cele mai bune exerciții fizice pe care trebuie să le faceți de trei ori pe săptămână

Pentru a ne menține sănătoși, avem nevoie de mișcare. Când vine vorba despre cele mai bune exerciții fizice care trebuie făcute de trei ori pe săptămână, trebuie ținut cont și de obiectivele și preferințele individuale ale fiecăruia dintre noi.

Iată câteva exerciții care sunt în general considerate a fi eficiente atunci când sunt făcute de trei ori pe săptămână:

Genuflexiuni

Genuflexiunile sunt un exercițiu compus care vizează mai multe grupuri musculare, printre care picioarele, fesierii și mușchii spatelui. Sunt un mare generator de forță și pot fi realizate cu greutatea corporală sau cu greutăți suplimentare.

Deadlifts

Un exercițiu compus care vizează picioarele, fesierii și spatele. Ele sunt deosebit de eficiente pentru întări mușchii din acele zone.

Flotările

Flotările reprezintă un exercițiu compus care vizează pieptul, tricepsul și spatele. Acestea sunt excelente a slăbi scăpa de țesutul adipos și pentru a crește masa musculară, pot fi făcute acasă sau în sală de forță.

Tracțiunile

Sunt exerciții compuse care vizează spatele și bicepsul. Tracțiunile sunt o modalitate excelentă de a întări forța în partea superioară a corpului și pot fi realizate folosind la bară orizontală sau cu benzi de rezistență.

Canotajul

Considerat a fi un exercițiu cardio dar și de forță pentru întregul corpul uman care antrenează picioarele, spatele și brațele.

Alergarea

Alergarea este un exercițiu cardio grozav care arde multe calorii, îmbunătățește sănătatea cardiovasculară și poate fi făcut în aer liber sau pe o bandă de alergare.

Este important să rețineți că antrenamentul pe care decideți să îl faceți ar trebui să includă un amestec de exerciții cardio și de forță. Este important să selectați exercițiile și în funcție de preferințe. Cel mai bine este întotdeauna să aveți un obiectiv în minte și să vă consultați cu un profesionist pentru a crea un program personalizat care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Citește și Somnul, unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții.

Sursa foto