Cele mai interesante documentare pe care le poți urmări pe Netflix Magazin

Cele mai interesante documentare pe care le poți urmări pe Netflix

Șase documentare disponibile pe Netflix pe care trebuie neapărat să le vizionezi.

Compania de streaming online ne pune la dispoziție un număr mare de documentare care ne introduc în culisele celor mai interesante povești. Dacă îți place să-ți petreci timpul liber vizionând filme pe Netflix, ia în considerare aceste titluri:

Dispariția micuței Madeleine McCann

Seria de opt episoade prezintă cazul unei fetițe de 3 ani dispărută în timp ce se afla cu familia sa în vacanță în Portugalia, anul 2007. Documentarul examinează povestea tragică și ne oferă informații cheie și interviuri legate de anchetă.

Diana: Povestea în cuvintele ei

Documentarul arată viața Prințesei Diana, dar nu oricum, ci povestită chiar de ea. Filmul este realizat pe baza unor imagini înregistrate între anii 1992 şi 1993 de Peter Settelen, profesorul de dicţie al prinţesei. Detaliile sunt intime, Prințesa dezvăluind adevărul despre viața sa amoroasă, familai regală și despre eșecul mariajului cu prințul Charles.

Fyre: Cea mai tare petrecere care nu a avut loc

Acest documentar arată eșecul unui om de afaceri care a dorit să organizeze un festival de muzică. După ce a fost promovat ca o experiență muzicală de lux pe o insulă privată, participanții au avut parte de o surpriză neplăcută când au ajuns la destinație.

Putreziciune

Seria de șase episoade abordează corupția, criminalitatea și controversa din industria alimentară, pentru a scoate la lumină adevăruri neplăcute și forțe oculte care controlează ceea ce mâncăm. Fiecare episod prezintă câte un produs alimentar și arată interviuri cu producătorii, distribuitorii și cu alte persoane implicate în acest proces.

Bani murdari

Documentarul ne oferă o călătorie prin intermediul a șase episoade în care este dezvăluită lăcomia corporativă atât de bizară și de neînțeles încât acesta ți-ar putea schimba părerea pe care o aveai despre industrie.

Pe înțelesul tuturor

Seria explorează multe subiecte interesante, precum ascensiunea criptomonedelor, ineficiența datelor sau lumea nebună a muzicii K-pop.