Clădiri simbol ale Bucureștiului, incluse în premieră pe harta festivalului Spotlight Magazin

Clădiri simbol ale Bucureștiului, incluse în premieră pe harta festivalului Spotlight

Calea Victoriei se va transforma într-o „scenă” uriașă, cu ocazia celei de-a patra ediții Spotlight 2018 – Bucharest International Light Festival, ediție care vine cu noi locații în București. Astfel, pe lângă traseul deja cunoscut, clădiri devenite deja emblematice pentru capitală, precum Arcul de Triumf, Ateneul Român, Palatul Știrbei sau Muzeul Antipa, vor face parte în premieră din programul ediției cu numărul 4, organizată de Primăria Capitalei, în perioada 12 – 15 aprilie.

Cu o temă inspirată de celebrarea Centenarului, ediția Spotlight din acest an este intitulată „United We Shine” și aduce la București 27 de instalații, proiecții și sesiuni de video mapping de pe diferite continente, din țări precum Franța, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania și, nu în ultimul rând, România.

La fel ca în anii precedenți, locația centrală este Calea Victoriei, care va găzdui cele mai multe evenimente, și care, în toate zilele de festival, va deveni pietonală între Biblioteca Centrală Universitară și Splaiul Independenței, între orele 20:30 și 23:00.

Mai multe detalii despre program și despre instalațiile participante la Spotlight 2018 sunt disponibile pe arcub.ro și spotlightfestival.ro.

(sursă foto: Press One)