Compatibilitate dintre zodii – cu care te potrivești sau pe care e bine să le eviți. Actual

Compatibilitate dintre zodii – cu care te potrivești sau pe care e bine să le eviți.

Iată compatibilitatea dintre zodii. Există oameni în preajma cărora ne simțim bine și oameni în preajma cărora nu ne place să fim. Zodii cu care te potrivești și zodii pe care e bine să le eviți.

Ce zodii e bine să alegi, sau ce zodii e bine să eviți?  Există și situații în care contrastele se atrag. Iată însă de cine e bine să te ferești, în funcție de zodie.

Capricornul (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Nativii din această zodie sunt serioși și responsabili. Fac echipă bună cu Taurul. Se vor înțelege excelent și cu Fecioara sau cu un alt Capricorn. Însă e bine să se ferească de Lei, Gemeni și Săgetători.

Vărsătorul (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Cei născuți în zodia Vărsătorului fac un cuplu reușit cu un nativii din zodia Balanței sau cu cei zodia Gemenilor. Incompatibilitate se pare că există cu cei din zodia Scorpion.

Pești (19 Februarie – 20 Martie)

Considerați ca fiind deschiși, artiști și iubăreți, Peștii se înțeleg perfect cu Scorpionii și Racii. Gemenii, Săgetătorii și Leii le vor strica buna dispoziție.

Berbecul (21 Martie – 19 Aprilie)

Partenerul ideal pentru nativul din zodia Berbec este Săgetătorul. O șansă merită și cei născuți în zodiile Gemeni și Balanță. Trebuie evitați nativii din zodiile Scorpion, Rac și Fecioara.

Taurul (20 Aprilie – 20 Mai)

Taurul este un personaj foarte încăpățânat. Partenerul ideal pentru Taur este Capricornul. Bine se va înțelege și cu Fecioara sau un Racul. Cele mai mari nepotriviri sunt cu Leul, Vărsătorul și Săgetătorul.

Gemenii (21 Mai – 20 Iunie)

Gemenii sunt persoane care iubesc viața și distracția. Ca parteneri ideali au Balanțele, Săgetătorii sau Vărsătorii. Gemenii sunt incompatibili zodiacal cu Capricornii și cu Taurii.

Racul (21 Iunie – 22 Iulie)

Racului nu-i plac complicațiile. Se va înțelege cel mai bine cu zodiile Scorpion, Pești și Fecioară. Racul trebuie să evite Gemenii, Săgetătorii și Leii.

Leul (23 Iulie – 22 August)

Leii se înțeleg perfect cu Săgetătorii, Vărsătorii și Gemenii. Nativii din această zodie ar face bine să evite Capricornii, Taurii și Fecioarele.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Cei născuți în această zodie sunt dornici să muncească foarte mult. Munca este valoare la care se raportează cel mai des. O Fecioară se va înțelege bine cu un Taur sau cu un Scorpion. Nativii din zodia Fecioară e bine să evite Săgetătorul, Gemenii și Vărsătorul, există o incompatibilitate uriașă între aceste zodii!

Balanța (22 Septembrie – 22 Octombrie)

Cea mai compatibilă persoană pentru nativul din zodia Balanță este altă Balanță. Se va înțelege bine și cu Berbecul sau Vărsătorul. Cele mai nerecomandate asocieri sunt cu Fecioara și Capricornul.

Scorpionul (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Cea mai bună compatibilitate o au cei născuți sub acest semn zodiacal cu Peștii sau cu Racii. E bine să evite alți Scorpioni, vor fi prea multe orgolii la mijloc. De asemenea trebuie evitat și Leul.

Săgetătorul (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Nativi Săgetători sunt foarte sociabili. Se înțeleg în general cu toți, însă compatibilitate perfectă vor face cu Berbecii. Dacă ajung lângă Capricorni, Tauri și Pești se va lăsa cu scandal.

Recomandările de mai sus vin de la astrologi dar trebuie să subliniem faptul că pentru a avea o relație de cuplu frumoasă e nevoie în primul rând de dragoste. Există numeroase exemple de persoane incompatibile din punct de vedere zodiacal dar foarte fericite în relația de cuplu.

Citește și 7 obiceiuri care dăunează creierului

Sursa foto