CTP și Cosmin Prelipceanu, contre la TV referitoare la Firea Actual

CTP și Cosmin Prelipceanu, contre la TV referitoare la Firea

CTP și Cosmin Prelipceanu au discutat referitor la acuzele pe care gazetarul le-a adus jurnalistului Digi în urmă cu două zile. Într-un mesaj postat pe Facebook, CTP s-a arătat dezamăgit de atitudinea jurnaliștilor Digi 24 din timpul interviului cu primarul Bucureștiului.

Cosmin Prelipceanu

„Pentru mine, niciodată un interviu nu e o ocazie să mă profilez. Pentru că nu mă interesează cum ies dintr-un interviu niciodată. Mă interesează foarte mult să le arăt telespectatorilor cine este acel personaj din fața mea, cum arată el gol-goluț. Asta înseamnă că pun întrebări și ascult. Aici este de făcut un dozaj, este adevărat. Fac chestia asta de suficient timp astfel încât oamenii au văzut că aplic regula asta cu toată lumea.”

Cristian Tudor Popescu

„Spuneați că nu vă interesează deloc cum ieșiți dumneavoastră în urma interviurilor pe care le faceți. Dar vă interesează cum iese invitatul? Nu ați arătat un om așa cum e, în cazul interviului pe care l-ați avut cu doamna Firea. Dacă dumneavoastră sunteți împăcat cu emisiunea de aseară, foarte bine. Nu vreau să vă stric această liniște zen. Chiar nu vreau asta, ci doar să vp spun niște lucruri care țin de vechimea mea în meserie. După părerea mea, ați subestimat-o pe doamne Firea. Dumneaei este cel mai alunecos, veninos și pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului. Nu v-ați pregătit pentru a-i pune întrebări țintite despre activitatea primăriei. Doamna Firea a condus această discuție și a vorbit despre ce a vrut ea. Tot timpul.

Textul integral al lui CTP, mai jos:

„Tăcerea mieilor

Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.
Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”.

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24.”