CTP s-a supărat pe Digi 24 din cauza Gabrielei Firea Actual

CTP s-a supărat pe Digi 24 din cauza Gabrielei Firea

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu (CTP) sugerează că ar putea renunța la colaborarea pe care o are cu postul de televiziune Digi 24. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unui interviu pe care Gabriela Firea l-a acordat lui Cosmin Prelipceanu.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Cristian Tudor Popescu s-a arătat dezamăgit de atitudinea jurnaliștilor Digi 24. „Tăcerea Mieilor” a strâns în doar patru ore de la publicare peste 11000 de reacții.

Despre intervențiile lui CTP la Digi 24 am scris în repetate rânduri (aici sau aici).

Textul integral, mai jos:

„Tăcerea mieilor

Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.
Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”.

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24.”