CTP: „Orice oră în plus pe care o petrece Cuc la minister înseamnă că Dăncilă trebuie demisă la pătrat” Actual

CTP: „Orice oră în plus pe care o petrece Cuc la minister înseamnă că Dăncilă trebuie demisă la pătrat”

Mădălina Mezei, fosta șefă TAROM, a dezvăluit presei că Răzvan Cuc i-ar fi cerut să invoce probleme tehnice şi să ţină la sol mai multe aeronave, astfel încât, 5 parlamentari ai opoziţiei, să nu mai ajungă în Bucureşti, în ziua moţiunii de cenzură, anunță Pro TV. Răzvan Cuc neagă aceste acuzații.

Cristian Tudor Popescu a comentat în direct la Digi 24:

„Țara noastră e de baladă. Nu am vrut să comentez acest caz în primă instanță. Dar acum am probe. Primul element este expresia feței acestei femei. Ea nu este vreo mare luptătoare, militantă. Nu o dă conștiința afară din casă. Este o femeie din sistem, evident speriată și gâtuită. Și chiar asta mă face să cred că domnul Cuc fix asta i-a cerut, să țină avioanele la sol. Apoi aflu că ministrul a cerut lista pasagerilor, dar el nu avea dreptul să facă asta.”

„Cuc pretinde că Mădălina Mezei i-a solicitat urgent întâlnirea, că are lucruri importante de comunicat. Adică ministrul răspunde ordinelor subordonatului cu noaptea în cap? Și mai e ceva. Doamna Mădălina Mezei este inconștientă. Ea spune că a refuzat să facă asta, pentru că piloții nu o vor asculta. Doamna nu realizează că până să ajungă la aceste considerente, e vorba de un atentat la siguranța națională și de un act de terorism, adică deturnare de avion. În traducere, ani grei de pușcărie.”

„Nu știu ce va reuzlta de aici. Acum cerceteză DNA-ul. Orice oră în plus pe care o petrece acest Cuc la minister înseamnă că Dăncilă trebuie demisă la pătrat din fruntea Guvernului.”