CTP a criticat-o pe Viorica Dăncilă: Nu știe ce vorbește Actual

CTP a criticat-o pe Viorica Dăncilă: Nu știe ce vorbește

CTP a criticat-o pe Viorica Dăncilă pentru felul în care se raportează la înfrângerea din alegerile prezidențiale. Gazetarul susține că prin atitudinea sa, Dăncilă nu face decât să își enerveze partidul, ceea ce i-ar putea fi fatal din punct de vedere politic.

CTP a criticat-o pe Viorica Dăncilă

„Doamna Dăncilă continuă să fie iresponsabilă în raport cu cuvintele pe care le folosește. În continuare, nu știe ce vorbește. După ce vorbește 5 minute despre răspunderea celor din teritoriu, după aceea spune că nu liderul partidului este de vină. Conexiunile din capul domniei sale nu sunt foarte bine așezate. Ce încearcă acum doamna Dăncilă este foarte greu. E vorba de raportul dintre centru și teritoriu. Nu se află în poziția lui Adrian Năstase din 2001, 2002, când aproape reușise să îngenuncheze baronii. Doamna Dăncilă exclude ideea că înfrângerea i se datorează. Nu vrea să accepte această idee. Găsește tot felul de vinovați prin teritoriu, numai că este slabă în raport cu baronii în acest moment. Aceștia îi pot râde în nas.”

„După părerea mea, doamna Dăncilă nu reușește decât să enerveze propriul partid cu chemarea lui Gabriel Oprea în CEx, ceea ce este foarte posibil să îi fie fatal.”

„Liderul PSD Timiș spune exact asta: nu mai avem contactul cu alegătorul, avem niște politicieni depășiți care nu mai iau contact cu societatea. Spunea că este nevoie de o reformă substanțială în partid, nu doar schimbarea unor oameni. Dacă vor lua în calcul ce spune acest domn, poate vor mai avea o șansă pentru PSD. Sunt atât de bine setați de Dragnea pe această traiectorie, încât nu le va fi ușor deloc.”

Citește și: https://onlime.ro/presedintele-iohannis-si-a-imbunatatit-putin-imaginea/