Președintele Iohannis și-a îmbunătățit puțin imaginea, crede CTP Actual

Președintele Iohannis și-a îmbunătățit puțin imaginea, crede CTP

Președintele Iohannis și-a îmbunătățit puțin imaginea în urma conferinței de presă organizate luni, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis la care face referire CTP poate fi vizionată aici.

Cele mai importante declarații ale lui CTP, mai jos:

„A fost o dezbatere eficientă. Întrebările care i s-au pus domnului președinte au fost țintite, unele chiar incomode. Nu a fost ceva formal. A așteptat să îi pună întrebări toată lumea, deci a fost o dezbatere utilă, edificatoare pentru alegători. Eu nu l-am mai văzut de mult pe președinte vorbind liber. Principalul lui scop a fost să dea o impresie de umanitate. Și tot de aceea a dat niște răspunsuri care diferă de ceea ce ne-a obișnuit. A dat răspunsuri foarte bine articulate. Președintele Iohannis și-a îmbunătățit puțin imaginea. A răspuns ca un om.”

„S-a schimbat mult Klaus Iohannis după 2014, când am avut o grămadă d elucruri să îi reproșez. A progresat foarte mult față de atunci, după părerea mea.”

„Am o întrebare de pus acum. Doamna Dăncilă când va face un eveniment similar? În aceleași condiții ca ale domnului Iohannis. Să facă și dânsa același lucru, să vedem dacă face față. Să nu uităm că doamna Dăncilă a refuzat să se întâlnească cu toți candidații în primul tur.”

Citiți și CTP și Cosmin Prelipceanu, contre la TV referitoare la Firea.

CTP și Cosmin Prelipceanu au discutat referitor la acuzele pe care gazetarul le-a adus jurnalistului Digi în urmă cu două zile. Într-un mesaj postat pe Facebook, CTP s-a arătat dezamăgit de atitudinea jurnaliștilor Digi 24 din timpul interviului cu primarul Bucureștiului.