Culoarea ta preferată: Simbolism și ce spune despre tine Magazin

Culoarea ta preferată: Simbolism și ce spune despre tine

Negru ca și culoarea favorită

Majoritatea oamenilor asociază negrul cu întunericul sau uneori cu răul. Oamenii care preferă culoarea neagră, totuși, sunt cel mai frecvent deprimați sau întristați pentru o pierdere.

În contrast, negrul poate reprezenta și puterea, inventivitatea, eleganța și sexualitatea. Ca rezultat, negrul este o culoare care este frecvent utilizată pentru a transmite natura misterioasă, îndepărtată sau independentă a unei persoane.

Alb

Simbolismul lui White cuprinde evlavia, nașterea și inocența, așa cum mulți care preferă culoarea ar putea fi conștienți. A avea o înclinație spre alb sau pur și simplu a iubi culoarea albă poate indica faptul că o personalitate bine organizată, autosuficientă și sensibilă.

Deoarece este gol și strălucitor, albul are o energie foarte curată. Dacă preferați culoarea albă, probabil că sunteți foarte ordonat și disciplinat.

Roșu ca și culoarea favorită

În afară de motivul științific al prevalenței comunicării pericolului sau violenței, roșul este cunoscut chiar și pentru culoarea dorinței. Prin urmare, dacă roșul este culoarea ta preferată, ești motivat, aventuros și activ.

Mulți folosesc chiar și culoarea roșie în picturile, caricaturile sau animațiile lor de groază pentru a da un impact furios sau malefic. Nu uitați de asocierea sa cu Ziua Îndrăgostiților și, prin urmare, poate simboliza dragostea pentru unii.

Violet

Știți că în vremuri străvechi doar regii își permiteau să poarte coloranți violet, deoarece erau atât de rare și scumpe? Datorită originilor sale regale, movul poate fi folosit pentru a-și exprima individualitatea și, prin urmare, oamenii atașați de violet sunt, în general, unici și vor să iasă în evidență.

Roz

Rozul nu este doar o culoare feminină, ci este în esență o culoare a iubirii. Pentru a arăta lumii că cineva crede în iubire și vrea să fie iubit necondiționat sau acceptat de societate, nuanța roz intră în joc. Dacă rozul este culoarea ta preferată, cel mai probabil ești un romantic incurabil și poate mai flirtant.

Portocaliu ca și culoarea favorită

Dacă alegeți portocaliul ca culoare a sufletului, sunteți o persoană sociabilă cu o personalitate dinamică, indicând pasiune, zel și vigoare.

Deoarece este o culoare însorită și strălucitoare, este etichetată ca o culoare fericită, devenind o alegere cinstită a extroverților.

Albastru

O culoare iubită reprezentând seninătate și liniște poate fi un gust obișnuit pentru decorul casei, pentru interior sau pentru vopsele.

Dacă albastrul este nuanța ta preferată, atunci ești cu siguranță o persoană care urmărește ideologia „trăiește și lasă să trăiască”. Nu îți faceți griji, deoarece orice cerc de prieteni te va găsi o persoană de încredere și cu inima sinceră, care promovează integrarea și securitatea.

Verde ca și culoarea favorită

Conceptul predominant al naturii este verde, în timp ce verdele este un simbol tipic al invidiei și al lăcomiei.

Dacă culoarea verde este genul tău, atunci ești dedicat altora. Totuși, este posibil să fii egoist sau preocupat sau vigilent cu privire la aparențe.

Galben

Rochia lordului Vishnu este întotdeauna galbenă, deoarece reprezintă cunoștințele sale și, prin urmare, culoarea galbenă pare să fie dominantă în practicile și rugăciunile hinduse.

Culoarea este cunoscută a fi simbolul fericirii și a unei naturi extrem de activă. Dacă galbenul este culoarea ta preferată, ești cineva care își accentuează frumos individualitatea.

Gri

Ori de câte ori citești sonete sau poezii, cu siguranță dai peste cuvinte afectate de durere care zăbovesc în jurul griului. Prin urmare, se știe că este o culoare sumbră și a tristeții.

Dacă griul este culoarea ta preferată, atunci s-ar putea să te confruntați cu câteva probleme. Cu toate acestea, griul a devenit predominant în interiorul modern pentru a da o notă elegantă.

Maro

Această culoare pământească și organică poate fi folosită și în descrierea pământului sau a naturii.

Dacă iubești maro, ești cineva care apreciază stabilitatea în viață.

Citește și Semnificația culorilor în psihologie. Află limbajul lor ascuns.

Sursă foto