Detoxifiere cu JUICEit. Ce implică și care a fost experiența mea. Recenzii

Detoxifiere cu JUICEit. Ce implică și care a fost experiența mea.

Programul JUICEit a reprezentat un restart pentru ce înseamnă energia și starea de bine. Pandemia de coronavirus a produs schimbări majore in viețile noastre, pe lângă stres și anxietate, izolarea a condus la obiceiuri alimentare nesănătoase. Principalul argument pentru alegeri nepotrivite este lipsa de motivație. În această situație m-am aflat și eu, iar după un an de la schimbările survenite mi-am dorit să încerc o cură de detoxifiere pentru a restabili un echilibru în programul aglomerat de zi cu zi, dar mai cu seamă pentru o resetare a corpului și a minții.

Ce este un program de detox

În trecut am încercat un program de detox bazat doar pe sucuri de la JUICEit și știu că produsele lor sunt de calitate, dar de data aceasta mi-am dorit o abordare diferită, ceva care să mă ajute să adopt un stil de viață sănătos și sustenabil. Pentru o detoxifiere nu e necesar sa alegi o dietă bazată doar pe sucuri, ci poți alege varianta care conține ”mâncare curată”. Scopul oricărui plan de detoxifiere este de a îndepărta greutatea de pe organele care toxifică corpul – ficatul, rinichii, și intestinul – în același timp susținând și îmbunătățind performanța acestora. Este o perioadă de odihnă pentru sistemul digestiv prin reducerea consumului de alimente, eliminarea alimentelor procesate, rafinate și agresive precum cafeaua, alcoolul și proteinele grele din dieta noastră.  

De asemenea, adoptarea unui astfel de program îi oferă organismului nostru șansa de a se regenera.

Programul Plant Power de la JUICEit

Fiind abonată la newsletter-ul celor de la JUICEit citisem despre programul Plant Power, iar acum era momentul oportun pentru a încerca produsele si preparatele oferite. Acest program presupune ca într-un anumit interval de timp, prestabilit de tine, să ți se livreze un meniu cu mese pentru întreaga zi, bazat numai pe produse vegane și fără adaos de zahăr.

Meniul poate fi consultat pe site-ul lor oficial. Acesta constă în trei mese principale și trei gustări, din care două sunt sucuri presate la rece. Mâncarea este proaspătă, pregătită si livrată zilnic și conține o varietate de ingrediente de sezon foarte bine combinate, care oferă un gust delicios preparatelor. Preparatele nu sunt doar foarte bune la gust, ci sunt și foarte bine echilibrate nutrițional astfel încât să te simți plin de energie pe toată perioada programului.

În principiu, dimineața o începi cu un shot de vitalitate, iar la o oră după acesta, se servește micul dejun compus din semințe sau cereale (chia, ovăz, granola) cu lapte vegetal, la prânz o salată bogată în fibre și proteine, la cină o supă cremă cu crackerși, iar între mese sucuri și un biscuit crocant din banane, ovăz și curmale.

Juiceit păreri
Sursă foto

Acest program este conceput ca un restart, ceea ce însemnă că trebuie preluat ca o inspirație și motivație pentru a continua să te alimentezi sănătos pe termen lung, iar astfel rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

Inițial am făcut comanda pentru 7 zile, dar la finalul acestei perioade mă simțeam atât de bine și abia ce mă obișnuisem cu rutina, că am hotărât să comand pentru încă o săptămână. După primele 7 zile nu am remarcat schimbări fizice majore, doar un sentiment de ușurare, dar din a doua săptămână au început să apară efectele alimentației sănătoase și anume dispoziție generală foarte bună, ten curat si luminos, chiar și o scădere în greutate cu 2 kg.

Schimbarea stilului alimentar cu JUICEit

Programul acesta m-a ajutat să-mi ating țelul propus și anume schimbarea stilului de viață. Astfel m-am simțit destul de motivată să continui să mă hrănesc corespunzător, să am mese regulate, variate și bazate într-o proporție destul de mare pe fructe și legume. Astfel pot spune că și cei de la Juiceit își îndeplinesc misiunea cu succes, reușind să mă inspire și să mă educe în privința beneficiilor alimentației sănătoase.

După o perioadă mai lungă de adoptare a acestui stil de viață pot spune că mă odihnesc mult mai bine și mă trezesc plină de energie și cu o dispoziție bună pe tot parcursul zilei. Mi s-a schimbat și perspectiva asupra alimentației, am învățat să mă bucur și să fiu recunoscătoare de toată savoarea oferită de un preparat.

Dacă aveți în plan să vă schimbați stilul de viață sau doar să faceți o pauză de la rutina zilnică, vă recomand să apelați la cei de la JUICEit, care sunt foarte receptivi și dispuși să se adapteze la cerințele clienților. Investiția în sănătate aduce cu sine un trai frumos și armonios.

Citește și Ceaiul de hibiscus: Top 7 beneficii pe care le poate aduce sănătății.

Sursă foto