Dezamăgire uriașă pentru fanii Snoop Dogg cu 2 zile înaintea concertului din București Magazin

Dezamăgire uriașă pentru fanii Snoop Dogg cu 2 zile înaintea concertului din București

Concertul rapperului Snoop Dogg de pe 29 august din București a fost anulat din motive „independente” de organizatori, anunțul fiind făcut cu două zile înaintea evenimentului. Cu toate acestea, concertul Dj Snoopadelic de anul acesta va fi înlocuit de un concert aniversar care va fi susținut în 2019 tot în București. Fanii celebrului artist au fost foarte dezamăgiți de organizatori și de modul în care au comunicat.

Concertul Snoop Dogg va fi reprogramat în 2019

După ce concertul Dj Snoopadelic a fost amânat, organizatorii evenimentului nu i-au lăsat pe fanii Snoop Dogg cu ochii în soare. Eveminetul va fi înlocuit în 2019 cu un concert 100% live susținut de artist, tot în București. Evenimentul de anul următor va fi un concert aniversar Snoop Dogg 25 de ani.

„Concertul Dj Snoopadelic va fi înlocuit cu Concert Aniversar Live 100% – 25 de ani Snoop Dogg. Din motive independente de noi, mult așteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locația rămânând aceeași – Arenele Romane. Prețul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 ron.” au anunțat organizatorii concertului într-o postare pe pagina de Facebook a evenimentului.

Deși prețul biletelor pentru concertul de anul următor va fi diferit, persoanele care și-au achiziționat biletele pentru show-ul Snoopadelic nu vor plăti diferența de bani. Biletele pentru concertul de anul acesta vor fi valabile pentru Concertul Live din 2019 fără ca biletul să fie înlocuit.

Cei care nu doresc să îl asculte pe Snoop Dogg în concertul live de anul următor, pot să își returneze biletele direct la agențiile de unde le-au achiziționat, începând cu data de 10 septembrie.

Fanii Snoop Dogg sunt nemulțumiți

Fanii Snoop Dogg își exprimă nemulțumirea și furia pe Facebook. Pagina evenimentului a fost luată cu asalt de oamenii care și-au achiziționat bilete și care nu se așteptau la asemenea dezamăgire. Supărarea lor se îndreaptă spre organizatorii evenimentului care au avut o comunicare neadecvată de când s-a anunțat desfășurarea evenimentului.

Pe lângă faptul că evenimentul a avut parte de o comunicare foarte slabă (nu s-a înțeles din start că este DJ SET și nu concert live), evenimentul este anulat cu doar 2 zile înainte iar returnarea banilor se face după 2 săptămâni!” se precizează în postarea unui fan, pe pagina evenimentului.

Multe persoane și-au cumpărta deja bitele de avion sau tren, pe lângă rezervare la hotel în București, astfel au pierdut mai mulți bani. O femeie își exprimă nemulțumirea tot pe pagina de Facebook a evenimentului: Am cumpărat bilet de avion: 500 lei. Am făcut rezervare la hotel în București, pt a o anula, costă 22 euro. Toate astea cine le plătește? Să-l sun pe Snoop Dogg oare? Urât… toată “anularea” asta ne-a costat 1000 de lei cu tot cu biletele.

(sursă foto: Pilotonline.com)