Drama prin care trece Robert de Niro Actual

Drama prin care trece Robert de Niro

Celebrul actor Robert de Niro trece în aceasta perioadă prin momente delicate. Acesta este obligat să accepte orice rol, oricât de mic sau nesemnificativ ar fi, doar pentru a-i putea achita o sumă uriașă fostei soții.

Avocatul lui De Niro susține că actorul trebuie să trudească din greu pentru a susține stilul de viața extrem de luxos a lui Grace Hightower. Momentele în care vedeta își alegea filmele în care juca se pare că sunt de domeniul trecutului. Acum, acesta este nevoit să joace până și în reclame TV doar să poată să mai achite din suma pe care trebuie să o vireze lunar către fosta soție.

În timp ce colegii actorului se bucură de o pensie liniștită, Robert de Niro (79 de ani) trebuie să muncească 6 zile pe săptămână, 12 ore pe zi, aceasta după ce acum câteva luni s-a confruntat cu probleme financiare din cauza epidemiei de coronavirus care au dus inevitabil la reducerea considerabilă a sumei de bani pe care o plătește lunar către cei doi copii aflați în custodia fostei soții. În 2019, suma se ridica la 375.000 de dolari pe lună, iar astăzi abia dacă depășește 100.000 de dolari pe lună.

Vocile rele susțin că actorul a invocat pandemia doar pentru ca banii să nu mai ajungă pe mâna fostei soții. De Niro ar duce în continuare o viață luxoasă, folosește doar avioane private în călătoriile mai lungi, iar duminica pentru a lua prânzul undeva la marginea orașului folosește elicopterul.

Iată că tot acest scandal se învârte în jurul a câtorva sute de mii de dolari pe lună. Nu degeaba vechea zicală românească susține că banul este ochiul dracului. Iată ce drame poate să provoace. Această sumă de bani, care pentru mare majoritate a oamenilor de pe această planetă nu poate fi câștigată prin muncă, ci doar la loto, a ajuns să provoace conflicte în fosta familie De Niro. Dragostea veșnică pe care și-au jurat-o și care i-a legat atât de puternic pe cei doi a dispărut brusc.

Eh, se pare că și vedetele au dramele lor. Chiar dacă nici unul din cei doi n-ar mai câștiga niciun dolar până la sfârșitul vieții, tot ar fi mai bogați decât 90% dintre cei care trudesc zilnic. Cu toate acestea, simt nevoie de a se bălăcări în public – un lucru normal pentru lumea bună de la Hollywood.

Citește și O relație deteriorată se mai poate vindeca? 9 semne că este posibil.

Sursa foto