<strong>Este oficial, Bruce Willis suferă de demență</strong> Actual

Este oficial, Bruce Willis suferă de demență

Bruce Willis suferă de demență, mai specific, de demență frontotemporală (FTD), au anunțat membrii din familia actorului.

Într-un comunicat de presă, familia acestuia a anunțat că starea actorului, în vârstă de 67 de ani, s-a înrăutățit de când a fost diagnosticat cu afazie, anul trecut.

„Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Este însă o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, au împărtășit aceștia.

„FTD este o boală crudă de care mulți dintre noi nu au auzit niciodată. Pentru persoanele sub 60 de ani, DFT este cea mai comună formă de demență. Dat fiind faptul că obținerea diagnosticului poate dura ani de zile, DFT este probabil mult mai răspândită decât se știe momentan. Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se va schimba în anii următori.”, a adăugat familia.

„Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață – i-a ajutat și încurajat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă la fel. Am fost extrem de emoționați de dragostea pe care i-o purtați cu toții dragului nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. O să facem tot ce ne stă în putință să-l ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai frumoasă posibil.”

Declarația a fost semnată de soția lui Bruce, Emma Willis, plus fosta soție Demi Moore și cele trei fiice ale lor: Rumer Willis, Scout Willis și Tallulah Willis.

În martie anul trecut, familia lui Bruce Willisanunțase că nu va mai putea juca în filme din cauza diagnosticul de afazie. Afazia este o afecțiune în care o persoană își pierde capacitatea de a comunica.

De când au trimis comunicatul despre sănătate lui Bruce, Willis și Moore au distribuit mai multe fotografii pe rețelele sociale, cu Bruce bucurându-se de viață departe de Hollywood. El urmează ca anul acesta să devină bunic pentru prima dată, deoarece Rumer este însărcinată cu primul ei copil.

Citește și Obiceiuri ciudate ale geniilor.

Sursa foto