Evenimente istorice uimitoare care nu au fost predate la școală Actual

Evenimente istorice uimitoare care nu au fost predate la școală

Iată câteva evenimente istorice uimitoare. Informațiile prezentate în acest articol vă vor schimba complet modul în care percepeți anumite personaje sau evenimente importate din trecut. Chiar dacă mulți le vor categorisi ca fiind fabule, prea fanteziste, cei mai mulți vor rămâne uimiți când vor descoperi adevărurile istorice.

Astfel iată despre ce evenimente istorice este vorba:

Cleopatra s-a căsătorit cu amândoi frații ei

Faimoasa regină a Egiptului, este recunoscută pentru mai multe lucruri ciudate pe care le-a făcut de-a lungul vieții, scăldatul în lapte, sau metoda inedită prin care a decis să se sinucidă, aceasta, s-a lăsat mușcată de un șarpe veninos.

Dar s-ar putea să nu știi că s-a căsătorit nu cu unul, ci cu amândoi frați ai ei, ideea n-a fost a ei, s-a supus unui obicei mai vechi. În cele din urmă, amândoi au fost uciși, unul înecat „din cauza” armurii de aur pe care o purta, iar celălalt frate a fost probabil otrăvit la cerința ei.

Marele Zid Chinezesc este numit și cel mai lung cimitir din lume

Marele Zid Chinezesc este de fapt un cimitir cu mii de oameni îngropați în interiorul lui. Aceștia au murit cărând bolovanii uriași pentru construirea zidul. Munca la Marele Zid a fost o pedeapsă excepțională pentru mulți infractori condamnați.

Rasputin a supraviețuit după ce a fost otrăvit și împușcat

Grigori Yefimovici Rasputin a fost un mistic rus care s-a autoproclamat sfânt. A fost înjunghiat în stomac, împușcat în piept, otrăvit și în cele din urmă, ucis pe 16 decembrie 1916. Când au văzut că împușcătura nu i-a fost fatală, l-au bătut, i-au legat trupul și l-au aruncat în apele înghețate ale râului Neva, unde în cele din urmă a murit.

Cel mai scurt război a durat doar 38 de minute.

Războiul Anglo-Zanzibar a fost purtat între Sultanatul Zanzibar și Marea Britanie la 27 august 1896. Conflictul militar a durat între 38 și 45 de minute, marcând războiul ca fiind cel mai scurt război purtat vreodată.

Cristofor Columb nu a descoperit America

Columb a explorat doar coastele Americii Centrale și de Sud, dar nu a ajuns niciodată la nativii americani din America de Nord. Se crede că Leif Eriksson, un viking ajuns în America de Nord cu aproape 500 de ani înainte de nașterea lui Cristofor Columb este cel care a descoperit primul continentul american.

Citește și Cleopatra, figură unică în istoria umanității.

Sursa foto