Un faimos gigant auto își deshide primul centru în România Actual

Un faimos gigant auto își deshide primul centru în România

Tesla se pregătește să deschidă primul centru din România. Acesta se va afla în București, pentru care s-au scos la concurs mai multe posturi pe site-ul oficial al companiei.

Pe site-ul companiei au fost afișate pe 14 decembrie cinci posturi, acestea fiind: un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service și un consultant de vânzări

„În calitate de manager de magazin la Tesla veți fi responsabil pentru supravegherea și conducerea operațiunilor de vânzare și livrare pe piața locală”, se menționează în anunțul companiei. Pentru a fi eligibil, este nevoie de o experiență semnificativă că manager în retail, abilități excelente de comunicare în limba engleză, precum și permis de conducere valabil.

Tesla a fost brandul cu cea mai puternică creştere în 2020 în România, de 250% în primele 11 luni, la 56 de maşini noi înmatriculate. Până acum clienţii comandau online maşinile care sunt livrate în România.

Compania a fost fondată în 2003, de inginerii Martin Eberhard și Marc Tarpenning. Amândoi au avut un rol activ la startul companiei până Elon Musk a venit la conducere. Numele ales este un omagiu adus fizicianului și inginerului Nikola Tesla.

Compania a primit o atenție deosebită când au lansat modelul de producție Tesla Roadster, prima mașină sport 100% electrică. A doua mașina produsă este Model S, 100% electric sedan de lux. Mai sunt inca 2 modele in dezvoltare: Model X si Model 3. In iunie 2015, vanzarile Model S au trecut pragul de 75,000.

Citește și: Călătoria cu avionul – sigură sau riscantă în această perioadă?

Sursă foto