Horoscopul lunii iunie 2018: Racii au noroc la bani Magazin

Horoscopul lunii iunie 2018: Racii au noroc la bani

Luna iunie este plină de evenimente astrologice care vor influența în mod direct anumite zodii. Cele mai importante evenimente sunt turnura retrogradă preluată de Neptun în Pești, tranzitul lui Mercur în Gemeni și apoi în Rac. Luna nouă se amplasează în Gemeni, iar Luna plină apare în Capricorn.

Previziunile astrologice pentru luna iunie 2018:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai prilejul de a te bucura din plin de relațiile familiale și de a-ți îmbunătăți comunicarea cu cei din jur.  Până pe 10 iunie, vei găsi o soluţie sau vei primi banii de care ai nevoie. Jupiter ajunge în zodia Taurului şi îţi facilitează întâlnirile cu persoanele care te vor ajuta financiar. Este posibil să descoperi un nou protector sau un aliat care are o afacere bună și are nevoie de experiența ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Norocul începe să îţi surâdă chiar din primele zile ale lunii când Jupiter anunţă recompense şi bonusuri. Pe de altă parte, tot Jupiter este cel care îţi oferă o şansă deosebită în carieră. Luna aceasta, vei avea ocazia să avansezi sau să descoperi o nouă activitate profitabilă. Din 16 iunie, se anunţă proiecte complexe cu care te poți afirma, arată horoscopul lunii iunie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Viaţa intimă este plină de surprize în prima decadă a lunii, unele bune, altele mai puțin bune. După data de 8, fii mai atentă la punctele sensibile ale partenerului de viaţă! Se pare că aşteaptă mesaje de încurajare din partea ta. În carieră, lucrurile nu evoluează, dar este posibil să apară schimbări nedorite după 21 iunie. Ar fi mai bine, pentru tine, să îţi iei atunci un scurt concediu, spune horoscopul lunii iunie.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

De pe 16 iunie Mercur intră în zodia ta şi este imposibil să nu îţi aducă veşti bune din punct de vedere financiar. Iunie este luna norocoasă a tuturor zodiilor, dar, în mod special pentru Raci, este luna câştigurilor nesperate. În prima jumătate a lunii, Marte din Taur te poate ajuta să obţii un post sau un job mai bine plătit, se vede în horoscopul lunii iunie.

Leu (23 iulie – 23 august)

Fereşte-te să iei decizii importante luna aceasta! Distrează-te şi ieşi cât mai des cu prietenele. Iunie este luna călătoriilor şi a petrecerilor. După data de 9 iunie, când Venus este generoasă cu zodia ta, vei avea cele mai multe şanse să redescoperi dragostea. O relaţie nouă îţi va da energie şi optimism pentru tot restul anului, mai ales dacă ai avut recent un eşec în dragoste.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Momente tensionate şi situaţii confuze îţi marchează cariera, la început de lună. După 11 iunie, atmosfera se destinde şi vor veni şi veşti bune din partea angajatorilor. Nu te aştepta, însă, ca volumul de muncă să fie mai mic. Din contră, vei avea mai multe responsabilităţi, dar vei fi apreciată. Ultima decadă a lunii poate fi marcată de un eveniment mai puțin fericit în viața de cuplu.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Dragostea ar putea fi capricioasă în prima decadă a lunii iunie. Ar fi bine să te fereşti să iei decizii importante pentru viitorul vostru. Întâlnirile romantice vor fi rare, aşa că trebuie să ai răbdare. În schimb, Venus este mai generoasă cu distracţiile şi cu momentele de succes în carieră. În fiecare zi, vei mai face un pas spre poziţia pe care ţi-o doreşti.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Luna aceasta te bucuri de mai multă popularitate și reuşeşti să te întâlneşti mai des cu prietenii vechi, pe care îi vezi rar. Vei avea și șansa de a pleca în călătorii peste graniţă. Perioada excelentă pentru vacanţe ar putea fi și o perioadă excelentă pentru dragoste. Sunt necesare câteva schimbări, dacă vrei să găsești partenerul potrivit, dar astrele vor fi de partea ta.

Săgetător (23 noiembrie – 23 decembrie)

Ideile creative vor fi mult mai bine răsplătite în iunie. Luna aceasta, ai toate şansele să impresionezi, să cucereşti atenţia tuturor prin proiectele pe care le vei desfăşura la birou. Saturn te anunţă că vei călători mai mult în interes de serviciu. Evită speculaţiile, bazează-te doar pe ceea ce poţi face singură şi vei încheia luna cu un succes deosebit.

Capricorn (24 decembrie – 20 ianuarie)

Cariera ta stagnează, dar acest lucru nu înseamnă că veniturile tale se vor diminua. Din contră, poţi câştiga mai bine, chiar dacă nu eşti avansată. Saturn anunţă schimbări mari în familie, în cea de a doua jumătate a lunii. O logodnă sau un botez vor fi prilej de bucurie şi de întâlnire cu o dragoste din trecut. Poate că vei avea iar serile romantice la care visai.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Astrele îţi oferă mai multe opţiuni din punct de vedere profesional, luna aceasta. Vei avea o alegere grea de făcut, iar la unele şanse vei fi nevoită să renunţi din cauza familiei. În jurul datei de 10 iunie, Marte te îndeamnă să faci un sacrificiu sau un compromis pentru fericirea celor dragi. Dar te poate răsplăti mai târziu. Deocamdată, norocul te ocolește și trebuie să fii prudentă!

Pești (19 februarie – 20 martie)

Micile probleme sentimentale se vor risipi, de îndată ce Venus te ajută să aduni mai mulți bani și să îi îndeplinești mici dorințe partenerului de cuplu. Vei avea o perioadă prosperă și poți profita de bonusul pe care îl primești să organizezi o excursie în doi. Activităţile noi din cea de a doua jumătate a lunii vă vor ajuta să comunicaţi mai mult şi să construiţi o relaţie mai solidă pe viitor.

(sursă foto: horoscop.teotrandafir.com)