Horoscopul lunii mai 2018: taurii sunt avantajați de astre Magazin

Horoscopul lunii mai 2018: taurii sunt avantajați de astre

Intrarea lui Uranus în Taur, pe care îl va tranzita până în 2026 este marele eveniment al lunii mai 2018. Luna mai  este dinamică în ceea ce privește comunicarea, gândirea, învățarea, precum și comerțul, schimburile, transporturile.

Află ce ţi-au pregătit astrele în luna mai şi cum vei fi influenţat, în funcţie de zodia ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Deși evenimentele din mai vor fi destul de confuze pentru tine, reușești să privești lucrurile cu maturitate. Tot ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces te va face să te dezvolți armonios din punct de vedere personal.  În privința banilor ești norocos: după data de 15 ai șanse reale să îți crești eveniturile.  Trebuie să te detașezi pentru o vreme de micile drame care-ți fură energia și să te concentrezi pe proiecte legate de muncă. Ești foarte preocupat și de felul cum arăți.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este Lună Nouă în Taur pe 15 mai și tot atunci Uranus intră în zodia ta, influențându-te mai mult decât pe celelalte zodii. Convingerile pe care le aveai de-o viață se pot schimba într-o clipă, indiferent de domeniu. Vei fi pus în postura de a insista foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia în plan profesional. Cu toate acestea, rezultatul va fi unul favorabil pentru tine. E luna în care ești foarte practic, inventiv și avantajat de astre!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei simți nevoia să-ți lărgești orizonturile, ești brusc atras de noi domenii de studiu, de meserii din cu totul alte sectoare față de cele cu care ai de-a face în prezent. Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale care îți revin. În ceea ce privește viața personală, înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pe plan amoros apele sunt destul de tulburi la începutul lunii. Te simți presat să-ți analizezi cu atenție dorințele și să hotărăști ce aștepți de la viitor. Poți cunoaște pe cineva care va produce o schimbare în viața ta amoroasă sau profesională. Lasă-te condus de intuiție, de ceea ce îți dorești și încearcă să fii încrezător.

Leu (23 iulie – 23 august)

Luna aceasta se învârte în jurul banilor și profesiei. Este posibil să îți schimbi jobul sau măcar perspectivele la actualul loc de muncă. Pentru că nu stai prea strălucit cu sănătatea, e important să faci mai multă mișcare, să te odihnești și să ai grija ce și cât mănânci. Sentimente confuze te vor urmări în perioada următoare. Treci prin momente de cotitură, care conduc la un blocaj emoțional.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Evoluezi pe plan profesional, vrei să-ți oferi o nouă șansă, să te reprofilezi, să urmezi un curs. În privința banilor, încerci să reduci la minimum cheltuielile, dar nu e cazul să-ți faci atâtea griji, ba chiar îți poti permite să fii mai relaxat pe plan financiar. Te simți măgulit de cei care doresc să-ți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătit să îl accepți. Consideri mereu că te poți descurca singur, chiar dacă sunt situații în care te simți în impas.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei luni. E o perioadă în care s-ar putea să risipești cu ușurință banii pe lucruri pe care nu ți le-ai permite în mod obișnuit, dar la care nu vrei să renunți. La serviciu ești presat de timp, dar gândul la o călătorie pe care o ai în plan te motivează.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ai senzația că a intervenit plictiseala în viața ta și vrei o schimbare. Te muți sau renunți să frecventezi grupurile din care faci parte de ani buni și cauți alte activități mai incitante. Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viaţa ta. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te laşi condusă de intuiţie.

Săgetător (23 noiembrie – 23 decembrie)

În perioada care urmează, la birou o să ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important e aproape şi ai senzaţia că nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei. Cheltuiești mai mult decât ai vrea la început de lună, dar spre final apar oportunități de câștiguri din surse neașteptate. Dacă aveai în plan o escapadă alături de partener, n-o amâna!

Capricorn (24 decembrie – 20 ianuarie)

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi nimeni nu te poate ajuta în acest sens. Vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoţional. Investești timp și energie în dezvoltarea ta personală. Ai vrea ca banii să nu fie un impediment în calea planurilor tale, dar deocamdată lipsa lor te împiedică să faci tot ce ți-ai dori și asta poate fi frustrant. E bine să-ți temperezi ieșirile nervoase și să eviți confruntările directe despre care bănuiești că se pot termina cu supărări sau despărțiri.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Încrederea în propria persoană contează pentru tine. Ea te ghidează şi te ajută să iei cele mai bune decizii. Chiar dacă te simți judecat, nu pleci urechea în fața intrigilor. Îți dorești schimbări importante pe toate planurile și nu știi de unde să începi, așa că dai mai multe lucruri și planuri peste cap, fără un efect vizibil. Pe plan sentimental e bine să petreci mai mult timp cu partenerul, să faceți planuri.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Partea financiară îți va influența deciziile în plan personal. Faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente sunt definitorii pentru cariera ta. E foarte important luna asta să te bazezi pe logică și rațiune mai mult decât pe sentimente și intuiție. Gândește pozitiv și comunică mai mult cu partenerul de viață.

 

(Sursă foto: unimedia.info)