Idei de afaceri inedite Business

Idei de afaceri inedite

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți tineri încearcă să pună bazele unei idei de afaceri inedite care să stârnească curiozitatea și dorința oamenilor de a testa un produs cu totul nou sau de a trăi o experiență surprinzătoare. Iată câteva idei de afaceri care nouă ni s-au părut interesante.

Kombucha

Kombucha - idei de afaceri
Sursa foto

Este o băutură artizanală, sănătoasă, care a devenit recent extrem de populară în lumea întreagă. Originară din China, încă din timpurile străvechi, această este obținută prin fermentarea unor varietăți de ceaiuri. Are o mulțime de beneficii, fiind o bogată sursă de probiotice. Producerea și îmbutelierea băuturii kombucha este o idee interesantă de afacere care ar avea notorietate în rândul tinerilor.

Cultură de goji

Sursa foto

Interesul crescut pentru fructele de goji, în special pentru cele uscate, poate plasa culturile de goji pe un loc fruntaș în ceea ce privește înființarea unei idei de afaceri inedite din sfera agricolă. Este o cultură care nu are nevoie de atenție deosebită și care se adaptează ușor temperaturilor din România.

Lumânări parfumate

lumanari parfumate
Sursa foto

Lumânările parfumate sunt elemente care reușesc să transforme sapțiul în care sunt aprinse în adevărate zone de relaxare, atât prin lumina caldă, cât și prin parfumul pe care îl emană. Pot fi realizate manual din ceară de soia, iar combinațiile de arome pot fi cu adevărat deosebite. Sunt la mare căutare și cu siguranță este o idee de afacere pentru cei care își doresc să își dedice timpul liber unui proiect interesant și de ce nu, profitabil.

Accesorii din lemn

accesorii din lemn - idei de afaceri inedite
Sursa foto

Suntem obișnuiți ca majoritatea produselor realizate din lemn să fie obiecte de mobilier sau diferite elemente de decor. Printre ideile de afaceri inedite se numără și realizarea de accesorii din lemn, cum ar fi: bijuterii, ceasuri, portofele, genți sau papioane. Se pot confecționa din arțar, nuc, stejar etc. Este genul de afacere care necesită multă atenție, migală și răbdare.

Citește și Daniel Dines, cel mai bogat român al momentului. Ce avere are?

Sursa foto