Încă un premiu pentru Luka Modric Sport

Încă un premiu pentru Luka Modric

Luka Modric și-a mai adăugat un premiu în palmaresul impresionant din acest an. Căpitanul naționalei Croației și mijlocașul celor de la Real Madrid a fost desemnat „Sportivul anului” de către una dintre cele mai prestigioase publicații internaționale pentru bărbați, GQ, în cadrul unei gale care a avut loc la Westin Palace în Madrid.

Acest premiu este încă o reușită pe care jucătorul de fotbal a înregistrat-o în 2018, cel mai bun an din cariera lui, an în care a devenit vicecampion mondial cu echipa Croației, la puțin timp după ce a câștigat cel de-al patrulea titlu de Champions League cu formația de pe Santiago Bernabeu.

Modric a fost numit cel mai bun jucător la turneul desfășurat în Rusia, după care și-a sărbătorit noile titluri de cel mai bun fotbalist al Europei și al lumii, acordate de UEFA și FIFA.

„Chiar este omul anului și cred că va câștiga Balonul de Aur. Nu văd niciun alt jucător care s-ar putea apropia de Luka. Balonul de Aur are un singur nume pe el: Luka Modric”, a spus Predrag Mijatovic, fostul director sportiv al Realului și, totodată, cel care i-a înmânat premiul.

Câștigătorul Balonului de Aur va fi anunțat pe 3 decembrie, la Grand Palais din Paris, de revista franceză France Football, iar Modric este deja considerat marele favorit la câștigarea acestuia. Chiar dacă evenimentul în cadrul căruia va fi desemnat câștigătorul va avea loc abia pe 3 decembrie, trofeul este deja pus în dreptul lui Luka Modric, alături de celelalte trofee pe care croatul le-a obținut de-a lungul carierei, pe site-ul transfermarket.de. El se luptă pentru acest premiu cu jucători precum Sergio Ramos (Real Madrid), Mohamed Salah (Liverpool), Luis Suarez (Barcelona), Lionel Mess (Barcelona), Neymar (PSG) și Cristiano Ronaldo (Juventus).

(sursă foto: espn)