Revista GQ a decis – ea este femeia anului 2018! Sport

Revista GQ a decis – ea este femeia anului 2018!

Serena Williams este femeia anului. Cel puțin așa consideră una dintre cele mai cunoscute reviste americane, GQ. Sportiva în vârstă de 37 de ani a devansat în top celebrități precum Michael B. Jordan, Jonah Hill și Henry Golding.

După ce a obținut, practic, tot ce se poate obține în tenis, influența ei s-a extins și dincolo de sportul „alb” pe care îl domină și astăzi. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că GQ a numit-o pe aceasta „Femeia Anului”, dedicându-i un loc binemeritat pe copertă.

Titlul, care i-a revenit ultima dată actriței Gal Gadot în 2017, nu a fost primit cu bucurie de fanii jucătoarei de tenis, care au criticat publicația GQ pentru că au pus cuvântul „femeie” între ghilimele. Deși, această decizie este, fără îndoială, ciudată, textul este inspirat în mod clar de Virgil Abloh, directorul artistic al diviziei masculine de la Louis Vuitton. Nike, împreună cu Abloh, au realizat rochia tutu pe care Serena a purtat-o la US Open.

Anul trecut, sportiva a vorbit în mod deschis despre faptul că a fost numită „bărbat” din cauza aspectului ei – o comparație pe care a trebuit să o suporte zeci de ani.

„Am fost numită bărbat pentru că am apărut puternică din exterior. S-a spus că folosesc droguri (Nu, am avut întotdeauna prea multă integritate pentru a mă comporta necinstit cu scopul de a obține un avantaj). S-a spus că nu aparțin sportului feminin – că aparțin celui masculin – pentru că arăt mai puternică decât multe alte femei. (Nu, doar muncesc din greu și m-am născut cu acest trup și sunt mândră de asta).”, a spus Serena Williams într-o scrisoare publică adresată mamei sale.

(sursă foto: hiphollywood)