Începe fotbalul! Superbet și-a făcut emisiune online cu Pancu și Dumitrescu Business

Începe fotbalul! Superbet și-a făcut emisiune online cu Pancu și Dumitrescu

Ieri a avut loc prima ediție a Super Live Show, un podcast live pe pagina de Facebook a Superbet. Emisiunea a durat peste o oră și a adunat câteva dintre cele mai cunoscute nume din lumea sportului: Daniel Pancu, Ilie Dumitrescu, Cătălin Moroșanu sau Mihai Leu.

Pe lângă discuțiile referitoare la evenimentele sportive ce se reiau începând de astăzi, Dan Filoti și Lucian Lipovan, gazdele emisiunii, au organizat un duel la distanță între Daniel Pancu și Ilie Dumitrescu. Cei doi s-au întrecut în a ține duble cu sulul de hârtie igienică, iar fanii au avut ocazia să câștige premii importante dacă ar fi pariat pe numele câștigătorului. Rapidistul Daniel Pancu a fost cel care s-a impus în cele din urmă în ineditul duel.

În cadrul emisiunii s-au discutat cele mai proaspete informații din lumea sportului și a pariurilor: reînceperea Bundesliga, și fotbalul european sunt doar câteva dintre temele pe care cei experții le-au abordat în această ediție.  Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Astăzi revine fotbalul

După o secetă competițională de două luni, astăzi se reia prima întrecere sportivă prestigioasă din lume. Campionatul Germaniei își reia primele două ligi, cu măsuri de protecție nemaiîntâlnite. Meciurile se vor disputa, după cum era și firesc, fără spectatori, iar echipele vor avea dreptul la cinci schimbări fiecare pe parcursul unei întâlniri.

Prima etapă din Bundesliga aduce față în față mare derby al campionatului, Borussia Dortmund – Schalke 04, care se va disputa astăzi, de la 16:30.

În România, Bundesliga va fi în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. De asemenea, pariorii Superbet vor putea urmări meciurile în direct pe site-ul operatorului.