Jennifer Lopez i-a plătit fostului soț 14 milioane de dolari după divorț Actual

Jennifer Lopez i-a plătit fostului soț 14 milioane de dolari după divorț

Jennifer Lopez i-a cumpărat tăcerea fostului soț, plătindu-i acestuia 14 milioane de dolari după divorț.

Jennifer Lopez, alintă de fanii și „Jenny from the Block”, s-a căsătorit recent cu Ben Affleck. USA Today a raportat că nunta, care a avut loc la casa lui Affleck din Georgia pe 20 august 2022, a fost o nuntă de poveste pe care cuplul a pregătit-o minuțios.

Deoarece căsătoriile anterioare ale ei au fost un subiect de discuție multă vreme după divorț, Jenny și-a luat măsuri de precauție după despărțirea de ultimul soț. Această căsătorie, care a durat mai puțin de un an, i-a rotunjit, după divorț, conturile lui Cris Judd cu 14 milioane de dolari. Banii au fost plătiți de Jennifer Lopez tocmai ca acesta să nu iasă în presă să dea detalii despre relația lor amoroasă din dormitor.

Cei 14 milioane de dolari sau fost plătiți în rate anuale pentru a se asigura de faptul că Judd va sta în „silenzio stampa” cât mai multă vreme. Practic, rata o încasa la sfârșitul fiecărui an în care nu scotea niciun cuvânt despre JLO. Într-un interviu din 2003 cu Diane Sawyer, Lopez a spus: „Am fost căsătorită de două ori, dar încă nu am fost cu adevărat căsătorită”, explicând că motivul pentru cele două divorșuri a avut de-a face mai mult cu ea decât cu foștii ei parteneri. Ea a mai adăugat că Judd și Noa erau oameni minunați pe care i-a iubit foarte mult.

Noa, primul soț al artistei, pe de altă parte, nu crede că actuala căsătoria lui Lopez cu Affleck va dura mult. El a declarat pentru Daily Mail că Lopez se va căsători de șapte sau opt ori și că Affleck este abia „soțul cu numărul patru”. Lopez pare însă foarte încântată de căsătoria cu Affleck și depune efort pentru a face ca această relație să fie ultima și nu „a patra din opt”.

Potrivit unei surse apropiate, Lopez s-a grăbit să se căsătorească cu Affleck, deoarece îi era teamă că s-ar putea răzgândi. Artista a mai fost logodită în 2003 cu Affleck doar că s-au despărțit înainte de a face nunta. Astfel nunta dintre cei doi a fost una surprinzătoare dar și așteptată de fanii celor doi. Lopez pare că se bucură deplin de actuala relație și este dispusă să depună mai mult efort decât oricând ca totul să meargă bine și în viitor. Cei 14 milioane de dolari oferiți fostului soț sunt o dovadă în acest sens. Liniștea din media va contribui cu siguranță la fericirea celor doi.

Citește și Dinu Maxer divorțează și dă detalii despre presupusa idilă a fostei sale soții cu un medic estetician.

Sursa foto