Jennifer Lopez și-a forțat fostul iubit să concedieze orice femeie din jurul său Actual

Jennifer Lopez și-a forțat fostul iubit să concedieze orice femeie din jurul său

Jennifer Lopez și-a forțat fostul iubit să concedieze orice femeie din anturajul său sau din personalul său.

Jennifer Lopez, celebra cântăreață și actriță, a fost acuzată recent că și-a forțat fostul iubit, pe Alex Rodriguez, să concedieze orice membru de sex feminin al personalului său pe care artista îl considera prea atractiv.

Potrivit bârfelor, Lopez nu dorea femei frumoase în preajma lui Rodriguez, deoarece se temea că acestea ar putea încerca să-l seducă. Jennifer, extrem de protectoare, i-ar fi cerut lui Alex să concedieze orice femeie din anturajul său sau din personalul său care era prea arătoasă

În prima fază, acesta nu a crezut că ea vorbește serios și nu a făcut ce îi ceruse artista. A urmat o o mare ceartă și până la urmă Rodriguez a cedat și a înlocuite câteva membre cheie ale echipei sale. Acest comportament, obsesiv de control pare să-i fi supărat pe unii dintre prietenii apropiați ai lui Rodriguez. Aceștia cred că Jennifer este foarte geloasă și îl controlează prea mult pe Alex.

Lopez și Rodriguez au fost împreună câteva luni bune, iar relația lor a fost multă vreme și după despărțire în atenția presei. În ciuda acestui zvonuri, niciunul dintre ei nu a comentat bârfele apărute în presă despre presupusul comportament exagerat al lui Lopez.

Nu este însă prima dată când cineva o acuză pe Lopez că încearcă să-și controleze partenerul. În trecut, i s-a mai reproșat că le-a impus partenerilor săi reguli stricte, aceștia știau bine ceea ce aveau voie și ceea ce nu aveau voie să facă și de asemenea era acuzată că este geloasă și posesivă.

În ciuda acestor acuzații, Lopez este încă considerată una dintre cele mai mari și de succes vedete de la Hollywood. A câștigat numeroase premii pentru talentul să artistic și este apreciată de fani pentru că are o personalitate încrezătoare și puternică.
Cât despre Rodriguez, el este un fost jucător profesionist de baseball, iar acum este analist sportiv și comentator. A în relații cu mai multe femei celebre, printre care se numără Madonna și Cameron Diaz.

Citește și Tom Hanks – următorul James Bond

Sursa foto