John Lennon, o personalitate oribilă Actual

John Lennon, o personalitate oribilă

În ciuda faptului că a fost un compozitor genial, John Lennon avea o personalitate oribilă pe care mulți dintre fanii artistului pur și simplu nu vor să o accepte.

Pe scurt, putem spune că John Lennon a fost un ipocrit, un tată teribil și extrem de agresiv cu nevestele lui. Iată faptele care îl încriminează pe marele artist.

  • Înainte de căsătoria cu prima sa soție, Cynthia, John a văzut-o dansând cu Stuart Sutcliffe. Plin de gelozie, a pălmuit-o peste față, iar în urma loviturilor, aceasta s-a lovit cu capul de perete.
  • Trei luni mai târziu, în urma scuzelor prezentate de marele artist, s-au împăcat. Se pare însă că furia lui Lenon nu putea fi stăvilită. Femeie angajată să facă curățenie la colegiul de artă l-a văzut cum și-a lovit din nou soția. Această femeie a și avertizat-o să stea departe de el. Se pare că pe tot parcursul căsătoriei lor, Cynthia a fost victima violenței domestice.
  • Pe fiul său, Julian, s-a dus să-l vadă abia la trei zile după naștere – și apoi a plecat într-o vacanță la Barcelona cu Brian Epstein, lăsându-l pe Julian în grija soției.
  • Nu a vrut să aibă vreo legătură cu Julian. Când era întrebat de el, spunea mereu că fiul său „a ieșit dintr-o sticlă de whisky într-o sâmbătă seara”.
  • Nu a făcut niciodată un secret din faptul că a avut aventuri extraconjugale pe tot parcursul căsătoriei sale.
  • Declarația lui Julian despre tatăl său: „Nu mi-am dorit niciodată să aflu adevărul despre ce a crezut tata despre mine. Am mult mai multe poze din copilărie cu copii cu care obișnuiam să mă joc decât cu tatăl meu care a declarat ca am ieșit dintr-o sticlă de whisky într-o sâmbătă seara.”
  • John Lenon l-a scos pe Julian din testament și nu i-a lăsat absolut nimic moștenire.
  • După ce John a murit, Julian a trebuit să cumpere diferite lucruri care aparțineau tatălui său de la licitații doar pentru a putea avea ca amintire câteva obiecte care au aparținut tatălui său.

Cât a fost în viață, John Lennon, a continuat să cânte despre pace și iubire, dar nu le-a oferit în niciun fel. De asemenea a fost tipul de om care considera că este „amuzant” să-și bată joc de persoanele cu dizabilități.

Citește și Megan Fox „Școala organică, vegană” și iubirea exagerată pentru natură.

Sursa foto