FOTO: Justin Timberlake, surprins înșelându-și soția Actual

FOTO: Justin Timberlake, surprins înșelându-și soția

Justin Timberlake, care este căsătorit cu actrița Jessica Biel, a fost surprins ținându-se de mână cu Alisha Wainwright, actrița alături de care joacă în noul său film, „Palmer”. Conform tabloidului The Sun, care a postat pentru prima oară pozele în care a fost surprins momentul, cei doi colegi de platou se aflau în timpul liber, într-un bar din New Orleans.

Imaginile au surprins momentul în care Alisha i-a pus mâna pe picior cântărețulul și cel în care se țineau de mână. Mai mult de atât, acesta nu purta verigheta pe deget în tot acest timp. În ciuda aparențelor, o sursă a comunicat tabloidului E!News că „nu se întâmplă nimic între ei doi”.

Justin Timberlake
Sursă foto

O altă sursă a povestit cele întâmplate: „La un moment dat, el i-a luat mâna și a așezat-o pe genunchiul său. Apoi s-au ținut de mână.” Alisha este cunoscută datorită serialului „Shadowhunters”, iar în prezent joacă alături de Michael B Jordan în producția Netflix „Raising Don”.

Jessica Biel, soția cântărețului, a fost surprinsă în Los Angeles după lansarea fotografiilor, purtând încă verigheta. Cei doi nu au comentat încă întâmplarea.

Justin Timberlake
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel

Justin și Jessica s-au cunoscut în anul 2007, la o petrecere, iar de atunci formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Deși au trecut printr-o scurtă despărțire în 2011, el a cerut-o în căsătorie în iarna acelui an. Nunta a avut loc în 2012, într-o ceremonie privată în Italia. Cei doi au un fiu, Silas Randall, născut pe data de 11 aprilie 2015.

Filmul „Palmer”, scris de Cheryl Guerriero, arată povestea unui jucător de fotbal care, după o perioadă în închisoare, se întoarce în orașul său natal. Acolo, el se confruntă nu numai cu conflicte persistente din trecutul său, ci și cu o provocare mult mai surprinzătoare, deoarece trebuie să aibă grijă de un tânăr, care a fost abandonat de către mama sa.

Alte articole despre artist.

Sursă foto