Kaufland creează 1.000 de locuri de muncă Business

Kaufland creează 1.000 de locuri de muncă

Kaufland dorește să vină în ajutorul persoanelor care își caută locuri de muncă. Până în februarie 2021, dorește să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara. Compania este lider pe piața de retail din România. Kaufland România are în prezent un număr de 15.000 de angajați.

„Ne bucurăm de aprecierea românilor din toată țara. Vom continua să le oferim stabilitatea de care au nevoie prin oferirea a 1.000 de joburi noi în comunitățile unde urmează să ne dezvoltăm”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting and Employer Branding Director, Kaufland România.

Kaufland a anunțat că „dovedeşte în mod constant că este un lider al pieţei locale de retail, al patrulea după cifra de afaceri, aproximată la circa 11,87 miliarde lei, dar şi unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul privat”.

Cristina Neagu, ambasador al Kaufland România

locuri de muncă - kaufland
Sursa foto

Compania a creat o campanie de employer branding. Ambasador este sportiva Cristina Neagu, numită de 4 ori cea mai bună jucătoarea de handbal din lume. „Pas cu Pas către Performanță”, își propune să le arate românilor cât de importantă este munca și dorința de performață. Campania poate fi urmărită și pe canalul de Youtube Kaufland România.

„M-a atras faptul că alături de Kaufland am putut să împărtășesc oamenilor din lecțiile pe care le-am învățat de-a lungul carierei mele. Mă impresionează să știu că experiențele și sfaturile mele au ajuns la un număr atât de mare de persoane”, a declarat Cristina Neagu.

De asemenea, compania aspiră către o strategie de incluziune și diversitate. Astfel, Kaufland a creat un program prin care dorește să ofere șanse egale și locuri de muncă tuturor. Programul numit ACCES (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), vizează angajearea și integrarea persoanelor cu dizabilități.

Într-o echipă, fiecare angajat are un rol esențial. Candidații interesați de locuri de muncă și o carieră la Kaufland România, pot scrie pe adresa [email protected].

Citește și Meseriile viitorului. Joburi bine plătite.

Sursa foto