<strong>Leonardo DiCaprio s-a culcat cu peste  „9.000 de modele”</strong> Actual

Leonardo DiCaprio s-a culcat cu peste  „9.000 de modele”

Leonardo DiCaprio a mai bătut un record când vine vorba despre femei frumoase. Acesta s-a culcat cu peste „9.000 de modele”.

Leonardo DiCaprio a câștigat primul său Oscar pentru rolul lui Hugh Glass din The Revenant. A mai fost nominalizat de șase ori la Oscar, dar fără succes, iar în prezent are o avere estimată la 200 de milioane de dolari. Faptul că urma să câștige Oscarul a fost prevăzut de mulți critici de film. Era văzut de mai multă vreme ca fiind favorit la câștigarea marelui premiu, care urma să-i încununeze întreaga carieră.

După reușită, DiCaprio a fost lăudat pentru întreaga sa carieră, dar și pentru voluntariatul său, acesta sprijină de mai mulți ani diferitele cauze de mediu.

Nu faptul că a câștigat Oscarul a fost de interes maxim, ci remarca făcută de Jimmy Kimmel, moderatorul unei emisiuni celebre din SUA a susținut că DiCaprio s-a culcat cu câte un model Victoria’s Secret în fiecare noapte a vieții sale de adult.

Potrivit lui Kimmel, Dicaprio a ajuns la un număr de 9.125 de modele. Comentariul lui Kimmel a făcut furori și multe instituții de presă l-au preluat, sperând că vor da lovitura cu informația prezentată. Cele spuse de Kimmel au o bază reală, se știe de multă vreme că DiCaprio umblă doar după femei înalte, frumoase și cu vârste până în 25 de ani. Nici faptul că ar fi avut relații cu o serie de modele Victoria’s Secret nu intră în dubiu, doar că numărul lor a fi de peste 9000 este foarte greu de demonstrat. Astfel au apărut două tabere, cei care sugerează că este o exagerare și cei care sunt convinși că așa ceva nu ar putea fi adevărat.

Fanii lui Dicaprio nu vor să ia de bună această informație și cred că actorul trebuie apreciat mai mult pentru munca și talentul său. Leonardo n-a vrut niciodată să ofere vreun comentariu pe acest subiect. De fiecare dată când era întrebat se eschiva frumos și vorbea mereu despre oamenii care i-au fost alături și cărora le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au acordat.

Totuși, această știre este în special legată de reputația sa de barbat afemeiat. Se știu bine legăturile pe care le-a avut cu o serie de modelele Victoria’s Secret printre care se numără Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Anne Vyalitsyna, Erin Heatherton și Toni Garrn. De asemenea, a fost fotografiat cu numeroase alte femei de-a lungul anilor.

Pentru a mai divaga de la subiect, Leonardo a fondat Fundația Leonardo DiCaprio, care sprijină o serie de cauze de mediu din întreaga lume. Ceea ce i-a și reușit, comentariul lui Kimmel a fost în mare măsură perceput ca o glumă.

Citește și Motivul pentru care Brad Pitt mestecă gumă.

Sursa foto