Tipuri de machiaj de Revelion pe care le poți face și singură Actual

Tipuri de machiaj de Revelion pe care le poți face și singură

Noaptea dintre ani este o ocazie specială pentru multe dintre noi, mai ales când vine vorba de ținută și machiaj. Aceste tipuri de make up sunt perfecte pentru seara de Revelion, oriunde ai petrece-o.

Indiferent de stilul tău personal, te vei regăsi cu siguranță în cel puțin unu dintre aceste tipuri de machiaj.

Machiaj natural

Deși poate multe persoane consideră că un machiaj „wow” trebuie să fie strident, acest lucru este foarte departe de adevăr. Un machiaj simplu și natural care să-ți scoată trăsăturile în evidență poate fi cea mai bună alegere.

Pentru acest tip de machiaj nu ai nevoie de culori, un fard bej sau maro e destul pentru a obține acest look. Desigur, nu uita de iluminator și de rujul nude, care arată foarte bine pe un look natural.

Cat eye

La fel ca și în cazul machiajului natural, nu ai nevoie de culori pentru acest tip de machiaj. Desigur, poți purta linia de tuș pe un fard colorat și strident, dar se vede la fel de bine chiar dacă nu porți fard pe ochi.

Acest tip de make-up îl poți combina cu orice culoare de ruj, chiar și roșu, care este o combinație foarte sexy și feminină. De asemenea, dacă vrei ceva diferit, poți opta pentru un tuș colorat, un stil ce este la modă printre make-up artiști.

Glitter, glitter

Cine nu iubește sclipiciul? Chiar și în machiaj, acesta își găsește locul perfect. Acesta poate fi aplicat și pe un look natural și pe unul strident. Deci, mai bine spus, îl poți aplica în orice situație, chiar și pe buze!

Nu uita, însă, un lucru destul de important. Pentru a arăta cel mai bine, fardul cu glitter ar trebui aplicat pe partea interioară a ochiului, iar în exterior o culoare mată.

Machiaj neon

Dacă îți place extravaganța și vrei să ieși în evidență, îți recomadăm un machiaj neon, care cu siguranță va impresiona. Poți alege ori un fard într-o culoare neon ori doar o simplă linie de tuș neon. Însă, dacă optezi pentru acest tip de make up, îți recomandăm să alegi un ruj nude.

Machiaj smokey eyes

Un clasic, smokey eyes este un look foarte potrivit pentru seara de Revelion. Adaugă cât mai mult negru și cu siguranță vei atrage toate privirile. Nu uita, fardul strident se potrivește cel mai bine cu rujul nude!

Articole similare.

Sursă foto