Megan Fox bea sângele bărbatului cu care s-a logodit Actual

Megan Fox bea sângele bărbatului cu care s-a logodit

Megan Fox a dezvăluit recent că ea și logodnicul ei, Machine Gun Kelly, și-au băut reciproc sângele pentru a împlini un „ritual”.

Cuplul a umplut presa în noiembrie anul trecut, când Fox și-a anunțat logodna pe Instagram, dar și că ea și viitorul ei soț și-au băut sângele reciproc. În timpul unui interviu acordat recent publicației Glamour UK, Fox a clarificat că nu bea mult sânge și că o face doar pentru a împlini un „ritual”. Ritual despre care nu a dat detalii. Megan a declarat că băutul de sânge nu se face pentru distracție și jocuri, ci face parte dintr-o practică ritualică mai largă.

Ea a adăugat că ritualul este „controlat”, că varsă câteva picături de sânge și fiecare îl bea.

Cu toate acestea, Fox a remarcat că soțul ei este mult mai „deschis” când vine vorba de sânge și pare să fie dispus să bea mai mult decât doar câteva picături.

Din câte se pare, acesta este dispus și „să-și taie pieptul în două cu o sticlă spartă de vin și să spună: „Ia-mi sufletul”. Când a fost întrebată dacă Kelly și-ar tăia cu adevărat pieptul pentru a-i oferi lui Fox mai mult sânge, ea a răspuns: „Nu se va întâmplă cu siguranță așa ceva. Lasă-mă să iți povestesc. Pieptul nu și l-a tăiat, dar ceva asemănător a făcut de mai multe ori.”

În februarie 2021, Kelly a dezvăluit pe Instagram că avea un colier cu mai multe picături din sângele lui Megan Fox în el. Invitat la The Ellen DeGeneres Show câteva luni mai târziu, DeGeneres l-a întrebat despre colier, iar acesta a confirmat totul spunând că este un cadou făcut de Fox înainte de a pleca din oraș pentru a filma un film.

Fox și Kelly sunt împreună de anul trecut, iar relația este de atunci în atenția presei. Fox a fost căsătorită anterior cu actorul Brian Austin Green, cu care are trei copii. Kelly, al cărui nume real este Colson Baker, a avut, de asemenea, relații importante în trecut, inclusiv cu actrița Amber Rose.

În ciuda ciudățeniilor pe care le practică, Fox și Kelly par să fie fericiți împreună. Megan este cea care și-a exprimat public sentimentele, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, spunând că este convinsă că sunt suflete pereche. Fox și Kelly nu au vrut să dezvăluie detalii despre ritualurile lor în care beau sânge, dar este clar că este un „ritual” foarte important pentru relația lor.

Se pare ca actorii care ar trebuie să fie un model pentru societate, sunt cei care propagă și întrețin tot felul de ciudățenii prezentându-le ca fiind absolut normale. Să sperăm că fanii lor vor distinge între bine și rău și vor alege binele. 

Citește și Jennifer Lopez i-a plătit fostului soț 14 milioane de dolari după divorț.

Sursa foto