Megaproducțiile TV ale anului 2020 Actual

Megaproducțiile TV ale anului 2020

Anul 2020 va fi unul cu adevărat spectaculos în ceea ce privește megaproducțiile pregătite de televiziunile comerciale. Cele mai importante stații din România și-au obișnuit publicul cu emisiuni și formate tot mai spectaculoase de la an la an. Și, deși bugetele „înghițite” de acestea sunt foarte mari, audiențele sunt și ele pe măsură.

Kanal D („Bravo, ai stil”, „Survivor”) și Antena 1 („Asia Express”) așteaptă să dea startul unui nou sezon ce garantează bătălii epice la nivelul audiențelor naționale. Mai jos, vă prezentăm cele mai importante mega-producții ce vor debuta pe micile ecrane în acest an:

Bravo ai stil! Celebrities

Cel mai urmărit show de modă din România se întoarce pe micile ecrane din 22 ianuarie, însă de data asta nouă celebrități o să intre în platou pentru a concura. Ele se vor lupta pentru premiul cel mare în fața juriului format din Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Concurentele acestui sezon vor fi: Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă. Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus.

„Suntem o adevărată echipă, o familie, aici la Bravo, ai stil! Celebrities. Am început filmările pentru emisiune, așa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aștept să le vedeți evoluând pe podium pe cele nouă concurente. De abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al șaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretențiile juraților sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja exercițiul notorietății și al televiziunii”, spune Ilinca Vandici, prezentatoare emisiunii.

Show-ul va fi difuzat de săptămânalpe Kanal D, de miercuri până vineri începând cu orele 22. Serile de Gală, în care se află topul preferințelor și cine va părăsi competiția, va avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 23.

Asia Express

Show-ul difuzat pe Antena 1 va reveni în februarie anul acesta cu un nou sezon, găzduit de Gina Pistol și Oase, câștigătorul ediției trecute. De această dată, concurenții se vor afla în Filipine și Taiwan și vor respecta aceleași reguli ca și până acum.

Pentru a câștiga premiul în valaore de 30.000 de euro, concurenții trebuie să se descurce în diferite condiții dure, cum ar fi: vor avea doar un dolar pe zi, va trebui să-și găsească singuri cazare, mâncare și transport și să iasă din zona de confort pentru a face față acestei provocări.

Cele nouă perechi care vor concura în acest sezon sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra. Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Survivor România

Aflați pe o insulă din Republica Dominicană, trăind ca niște naufragiați, 20 de concurenți trebuie să facă față condițiilor grele de suportat pentru a câștiga emisiunea Survivor, difuzată pe Kanal D.

Din echipa vedetelor, concurenții vor fi: Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby. Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica. Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin. (sursă)

Cei 20 de concurenți vor fi nevoiți să-și construiască adăpost și să-și găsească singuri de mâncare. Puteți să îi urmăriți începând cu 18 ianuarie, ora 20.

Artcole similare.