Melania Trump a publicat mesajul de „la revedere” Actual

Melania Trump a publicat mesajul de „la revedere”

Melania Trump, Prima doamnă a Statelor Unite a publicat mesajul de „la revedere” pentru plecarea de la Casa Albă. Discursul oficial a fost înregistrat în format video și postat online.

Prin intermediul acestui mesaj, Melania Trump a mulţumit cadrelor medicale pentru efortul depus în lupta cu coronavirusul. De asemenea, și-a prezentat omagiile pentru familiile militarilor, pentru victimele abuzului de opioide și pentru toți cei care au suferit în urma acestei pandemii.

„Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare. Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii”, a transmis Melania Trump.

Prima doamnă a Statelor Unite și-a exprimat onoarea de a avea o asemenea poziție. De asemenea, a afirmat că a fost inspirată de americanii care au reușit să contruiască comunități prin bunătate și curaj.

În plus, a declarat că a fost emoționată de copiii pe care i-a vizitat în centrele de plasament sau spitale. „Chiar dacă se luptă cu boli incurabile, înfruntă provocări, ei aduc o bucurie imensă celor care îi întâlnesc”, a spus ea.

În urma asaltului susţinătorilor lui Donald Trump asupra Capitoliului, Melania a ținut să menționeze că violența nu este un răspuns.

„Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată”, a declarat ea.

Melania Trump are unul dintre cele mai scăzute scoruri acordate primelor doamne de la Casa Albă. Popularitatea sa este 47%. Michelle Obana are un procent de 69%, iar Laura Bush are un procent de 67%.

Citește și Donald Trump folosește o dublură a soției sale.

Sursa foto