Donald Trump folosește o dublură a soției sale Actual

Donald Trump folosește o dublură a soției sale

O fotografie cu Melania Trump a readus în discuție teorii conspiraționiste mai vechi potrivit cărora Donald Trump folosește o sosie pentru a-și înlocui soția.

„FakeMelania” a apărut din 2017, primul an în funcție al lui Trump. Hashtag-ul a început să fie iar în tendințe pe Twitter în acest weekend, după ce a apărut o imagine cu Melania Trump îmbarcându-se în Marine One pe peluza sudică a Casei Albe, pentru a participa la dezbaterea prezidențială din Nashville.

În imagine, Prima Doamnă poartă ochelari de soare, însă pe internet sunt foarte mulți care spun că zâmbetul și dinții ei arătau diferit. Se zvonește că această dublură este angajată atunci când Melania Trump nu vrea să-l însoțească în deplasări pe soțul său. Donald Trump a spus că această teorie este un fake news, dar asta nu a oprit speculațiile.

Președintele Trump nu este primul politician acuzat că a folosit dubluri, și Hilary Clinton fiind suspectată că a apelat la o înlocuitoare. De asemenea, s-a speculat că președintele rus Vladimir Putin folosește o dublă. Deși a recunoscut că i s-a propus să apeleze la o sosie din motive de securitate, el ar fi respins ideea.

Citește și: Michelle Obama îl atacă pe Trump, în noua ei carte

Sursă foto